Kategorier

Bloggere

Fishing Zealand Ugen 2019

Traditionen tro byder Fishing Zealand børn og unge velkommen til en række spændende natur- og fiskeoplevelser i løbet af uge 42 – skolernes efterårsferie. Fishing Zealand er dog ikke alene om at byde velkommen. Dette års program er nemlig planlagt i et tæt samarbejde med intet mindre end 9 lyst- og sportsfiskerforeninger. Det er vi på mange måder rigtig glade for. Ikke alene er deltagerne i selskab med foreningsfolk, der har et indgående lokalkendskab til fiskepladserne. Deltagerne vil samtidig også have mulighed for at høre mere, om de lokale foreningers arbejde, faciliteter og muligheder for at blive en del af et aktivt foreningsliv.

Årets arrangementer er endnu en gang sammensat, så der kan fiskes efter en lang række forskellige spændende fiskearter. Nogle fiskearter egner sig til godt til en spiseoplevelse ved middagsbordet og andre egner sig bedre til selve fiskeoplevelsen i sig selv. Fiskeoplevelsen er under alle omstændigheder omdrejningspunktet for Fishing Zealand Ugen. Det handler om at komme ud i naturen, opleve efteråret og hygge sig mens man venter på at fisken skal bide.

Selvom arrangementerne primært henvender sig til børn og unge, så er Fishing Zealand Ugen naturligvis også en god anledning til at komme afsted med hele familien. Se derfor, hvad der tilbydes i netop dit område, ved klikke på kommunenavnene herunder.

For alle arrangementer gælder det, at deltagelse sker på eget ansvar. Ligeledes henviser vi til at fiskere mellem 18 og 65 skal have indløst det lovpligtige Lystfisketegn.

Guldborgsund – VordingborgNæstvedKalundborgOdsherredHolbækLejreRoskildeFrederikssundGribskovStevns