Reersø byder ofte på et rigtig fint fiskeri efter fladfisk – direkte fra kysten

Guidet kystfiskeri efter fladfisk på Reersø – for hele familien 

Halvøen Reersø gemmer på en lang række spændende og varierede muligheder for at fiske. I efteråret er der flere af pladserne, som oven i købet kan byde på et både godt og underholdende fiskeri efter fladfisk. Hvis du kunne tænke dig selv at prøve dette fiskeri, så er der mulighed for at deltage på en guidet tur lørdag d. 23 oktober, hvor dygtige og lokalkendte medlemmer fra Gørlev Sportsfiskerforening og Høng Sportsfiskerforening står klar til at hjælpe. Vi mødes på Reersø Havn ved Grillen (Ishuset) kl 9, hvor vi ud fra det aktuelle vejr beslutter, hvor dagens fiskeri skal foregå. Herefter er der hygge og fiskeri frem til kl. 13 

Tilmelding sker ved at sende en mail til Jaka@pc.dk inden d. 21. oktober 

Arrangementet er både åbent og gratis for alle 

 

Det er fine karper, som denne, der kan fanges i Gørlev Sø.

Medefiskeri i Gørlev sø – for hele familien 

Torsdag d. 21. oktober mellem 10 og 14, er der undtagelsesvis mulighed for at komme til at fiske i Gørlev Sø. Den lille hyggelige sø ligger flot omkranset af træer og siv, men enkelte steder er det muligt at komme helt ned til vandkanten. Netop her kommer fiskeriet til at foregå og der skal fiskes efter søens forskellige fredfisk – heriblandt karperne, som både er flotte og meget stærke. På dagen vil der være mulighed for at låne grej og desuden få hjælp og instruktion til fiskeriet af medlemmer fra Gørlev Sportsfiskerforening og Høng Sportsfiskerforening der samtidig kan fortælle mere om foreningernes faciliteter og aktiviteter i området. 

Mødested og parkering: Gørlev Sportsfiskerforenings klubhus. Se adressen på kort her  

Tilmelding sker ved at sende en mail til novo31@live.dk Arrangementet er åbent og gratis for alle, men der er et særligt fokus på at hjælpe børn og unge på dagen. 

Medbring gerne gummistøvler. 

 

Vi medbringer børsteorm til fiskeriet i Kalundborg Havn

Streetfishing i Kalundborg Havn – for hele familien 

I Kalundborg havn findes der overraskende mange forskellige fiskearter. Flere af dem er ganske underholdende at fange og smager desuden godt. Det er dog ikke ligegyldigt, hvordan og med hvad man fisker, så denne dag er der gode muligheder for at få hjælp og instruktion fra medlemmerne i Kalundborg Sportsfiskerforening, der står klar til at hjælpe på havnen. Hvis du ikke har dit eget grej eller overhovedet har prøvet at fiske før, så er det ingen hindring. Du kan nemlig både låne fiskeudstyr og få hjælp til at bruge det. 

Mødested: Kalundborg Havnepark, hvorfra der fiskes mellem kl. 10 og 14 tirsdag d. 19. oktober. Arrangementet er åben for alle og ganske gratis. 

Tilmelding ikke nødvendig.