Put & Take-søer

Brynshøj Put & Take

 • Solopgang - Solnedgang
 • Tinghulevej 8D
  4573 Højby Sjælland
 • 71 72 56 57

Brynshøj Put & Take er beliggende lidt uden for Højby Sjælland, i det smukke Odsherred. Området er meget idyllisk, og søen rummer en skøn natur, hvor der er lagt vægt på en god oplevelse for alle – de erfarne såvel som nybegynderne!

Brynshøj Put & Take består af 2 søer. Den store sø er på 17.000 m2, og har mange fine pladser at fiske fra. Hér udsættes ugentligt ørreder, og i perioder vil det være muligt at fange ørreder helt op til 10 kg!

Brynshøj Put & Take har stort fokus på børnefamilier, og derfor er området også udstyret med en mindre børnesø. Hér vil de mindste have fremragende chancer for fangst, og i weekenderne vil der ofte være guider til at hjælpe med grej, fangst og ikke mindst gode billeder af samværet og hyggen ved søen. I børnesøen må kun børn op til 16 år fiske. Disse må hver hjemtage 2 ørreder.

Sø 2

Hove Put and Take

 • Mandag til Fredag 12.00 – 17.00
  Lørdag & Søndag 10.00 – 17.00
 • Kalkgravsvej 22
  4000 Roskilde
 • 40 20 34 75

Hove Put and Take er blandt landets ældste og største fiskesø. Søen, der tidligere var en kalkgrav, byder på relativt dybt og krystalklart vand. Ørrederne i søen varierer fra 1 – 8 kilo, og desuden er her mulighed for at fange karpe, suder og stør.

Udover et godt fiskeri i hyggelige omgivelser, byder Hove Put and Take på en velassorteret grejbutik, hvor man udover grej, mad og drikke også kan få gode råd om fiskeriet i søen.

Som noget nyt kan man ogå campere med telt eller vogn i Hove Put And Take, og desuden er der mulighed for at leje båd.

10076_368554946579437_2119746519_n

Kaldred Put og Take

 • Solopgang - solnedgang.
 • kaldredvej 29
  4593 Kaldred, Vestsjalland, Denmark
 • 25 54 89 61

Når en “perle” i f.eks. landskabet skal beskrives, i dette tilfælde en perle af en fiskesø, indebærer selve omtalen og beskrivelsen ofte ord som krystalklart vand, lækker natur, fuldfinnede og flotte fisk, men også en bred vifte af fiskearter, samt faciliteter i høj klasse. Kaldred Put og Take har alt det og kan betragtes som et “must see”, for den almene lystfisker, familien på tur eller den inkarnedere sportsfisker, med hang til et visuelt betagende fiskeri, efter velsmagende ørreder i alle størrelser.

Der udsættes regnbueørreder, guldørreder, brødding og bækørreder. Det hænder også at der udsættes tigerørreder, når disse er mulige at få fat på. Derudover kan man fange stør og karper, når man besøger Kaldredgårdens Put og Take. Faciliteter inkluderer: Rensebord, toiletter, læhuse, fælles indendørs rum med plads til 48 pers og en lille grejbutik i weekenderne.

Kaldredgårdens Put og Take er særdeles velegnet til handicappede, samt ældre med evt. med gangbesvær eller for/til rullestolsbrugere. Et jævnt tærren gør det let at komme rundt om søen. Læs mere på søens Facebookside

baekorred-kaldred

Korsgaards Put and Take

Korsgaards Put and Take er et fiskeri efter systemet “Put & Take”, hvor der er udsat regnbueørred i størrelser varierende fra 1 til 4 kg. I den 15 hektar store sø er det muligt at fange karper, gedder, aborre, ål, skaller og suder. Der er mulighed for forfodring efter aftale, og ligeledes er det tilladt at fiske fra flydering eller fra medbragt gummibåd. Natfiskeri er også muligt efter aftale.

Priser: 5 timer 100,00 kr. hele dagen fra 7-21 koster 150,00 kr.

Der må også fiskes i den store sø, hvor der findes aborre, karper, store gedder og suder.
Korsgaard

Ørsted Fisk & Golf

Ørsted Fisk & Golf er en 5 stjernet Put and Take fiskesø, som er ejet og drevet af Jan og Birgitte Brandstrup siden 1992. Ørsted Put and Take fiskesø, ligger på et 20 ha. stort område i landlig idyl, og består af tre genskabte søer. I forbindelse med søerne er der etableret rindende vand, samt et vandfald.Der er handicapvenlige stier rundt om søerne og daglig udsætning af fisk.

DSC_1526

Roskilde Fiskeland

 • Alle hverdage fra solopgang til solnedgang. Om sommeren tillige nat- og weekendfiskeri.
 • Kamstrupvej 150
  4000 Roskilde
 • 46363525

I Roskilde Fiskeland er der to rummelige søer med op til 14 meter dybt vand, hvilket gør, at fiskene ikke bliver sløve i sommervarmen. Om sommeren sættes der fisk ud hver weekend, og om vinteren holder pumper den mindste af søerne isfri, så der kan fiskes hele året rundt.

bjarne1

Simons Put & Take

Simons Put & Take er kendt for sine store, flotte og stridbare fisk. I den naturskønne sø kan man fange regnbueørreder, guldørreder og bækørreder, og for de mindste (dem under 14år) er der en speciel børnesø, hvor der er usædvanligt gode chancer for at fange fisk, og hvor der udelukkende medefiskes.

I Simons Put & Take fanges årligt nogle af landets største ørreder, og her afholdes med jævne mellemrum spændende konkurrencer med flotte præmier.

20151018132957_srcset-large