VORDINGBORG  

18. oktober:

Efterårsfiskeri i voldgraven ved Gåsetårnet i Vordingborg

Dagene bliver langsomt kortere. Temperaturen falder og løvet skifter til røde og gule nuancer på træerne. Alt sammen tydelige tegn på efterårets komme. For børnefamilier, er skolernes efterårsferie en oplagt mulighed, for at opleve naturens “efterårsmagi” på nærmeste hold langs voldgraven ved Gåsetårnet – med en fiskestang i hånden.

Onsdag den 18. oktober kl. 10-13 inviterer Vordingborg Kommune, Fishing Zealand og Sportsfiskerforeningen Storstrømmen således til fiskeri i Voldgraven ved Gåsetårnet. I voldgraven findes flere forskellige spændende fiskearter. Der er bl.a. skaller, aborrer og karper, og det er netop dem, som vi skal fiske efter.

Måske har du aldrig prøvet at fiske før, men det er ingen hindring for at deltage. I tidsrummet mellem kl. 10.00 og kl. 13.00 kan du nemlig kigge forbi vores stand og låne en fiskestang. Samtidig vil erfarne lystfiskere fra Sportsfiskerforeningen Storstrømmen og Fishing Zealand stå klar til at hjælpe alle fremmødte. Vi medbringer alt nødvendigt fiskegrej, som skal bruges til at lokke voldgravens fisk frem, og lystfiskerne vil hjælpe dig med at rigge grejet til, agne krogene og lande fangsten. Så selv om du aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder netop denne dag for at fange din første fisk. Du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskeudstyr og få et par tips til, hvordan du kan blive en dygtigere lystfisker.

Det er en enestående mulighed for at prøve kræfter med voldgravens fisk, da Fishing Zealand har fået særlig tilladelse til at fiske i søen denne dag. Det bemærkes i øvrigt, at forfodring ikke er tilladt.

Arrangementet er gratis og henvender sig særligt til børn og unge, men voksne er naturligvis også velkomne. Husk endelig praktisk påklædning og fodtøj, som kan matche det omskiftelige efterårsvejr.

Mødested og fiskeri, foregår ved voldgraven, overfor Tyttes Pølser på Havnevej i Vordingborg.
Der er ingen tilmelding. Man er velkommen til blot at møde op.