LEJRE d. 15. okt:

Skolesøen i Hvalsø

 

Efterårsferie og fiskeri i Skolesøen i Hvalsø                    
Dagene bliver langsomt kortere. Temperaturen falder og løvet skifter til røde og gule nuancer på træerne. Alt sammen tydelige tegn på efterårets komme. For børnefamilier, er skolernes efterårsferie en oplagt mulighed, for at opleve naturens “efterårsmagi” på nærmeste hold omkring Skolesøen – med en fiskestang i hånden.

Søndag den 15. oktober kl. 10-13 inviterer Lejre Kommune og Fishing Zealand således til lystfiskeri ved Skolesøen i Hvalsø. I Skolesøen findes flere forskellige spændende fiskearter. Der er bl.a. skaller, karusser og karper, og det er netop dem, som vi skal fiske efter.

Måske har du aldrig prøvet at fiske før, men det er ingen hindring for at deltage. I tidsrummet mellem kl. 10.00 og kl. 13.00 kan du nemlig komme og låne et komplet fiskesæt. Samtidig vil en dygtig fiskeguide fra Fishing Zealand stå klar til at hjælpe alle fremmødte. Fiskeguiden medbringer alt nødvendigt fiskegrej, som skal bruges til at lokke søens fisk frem, og vil ligeledes hjælpe dig med at rigge grejet til, agne krogene og lande fangsten.

Så selvom du aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder for at fange din første fisk, netop denne dag.

Du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskeudstyr og få et par tips til, hvordan du kan blive en dygtigere lystfisker.

Arrangementet er gratis og henvender sig særligt til børn og unge, men voksne er naturligvis også velkomne.

Husk endelig praktisk påklædning og fodtøj, som kan matche det omskiftelige efterårsvejr. Unge over 13 år, kan deltage på egen hånd.

Tilmelding sker ved at sende en mail til niels@fishingzealand.dk senest d. 13. oktober.

Mødested: ved bredden af Skolesøen. Parkering foregår ved p-pladsen på Skolevej 5, Hvalsø.