NÆSTVED FZ UGE SUSÅ 17. OKT 11-14

Lystfiskerdag ved Susåen i Næstved

Susåen er kendt som et vandløb med mange slags fisk. I løbet af efteråret er der endda ekstra mange fisk, som vandrer op i åen – dem kan I være med til at fange! Mandag d. 17. oktober i tidsrummet mellem kl 11.00 – 14.00. På dagen fisker vi, og du er inviteret til Streetfishing langs den fritlagte Suså ved Havnegadens P-plads – bagved Sankt Peders Kirke.

Måske har du aldrig prøvet at fiske før, men det er ingen hindring for at deltage. Du er meget velkommen til at forbi vores stand og låne en fiskestang. Samtidig vil erfarne lystfiskere fra Sportsfiskerforeningen Fladså, Dansk Amatørfiskerforening Sydsjælland, Næstved Kommune og Fishing Zealand, stå klar til at hjælpe alle fremmødte.

Vi medbringer alt grej til fiskeriet – og du er også velkommen til at medbringe dit eget fiskegrej og få et par tips til, hvordan du kan blive en dygtigere lystfisker. Dagens fiskeri er åbent for lystfiskere i alle, dog med særlig fokus på at hjælpe børn og unge.

Arrangementet er gratis og sponsoreret af Næstved Kommune. Der er ingen forhåndstilmelding, man møder blot op på dagen iført passende varmt tøj. Næstved Kommune er endvidere vært ved kage og kakao/juice til de fremmødte børn og unge.