Streetfishing i Næstved

Susåen er kendt som et vandløb med mange fisk. Onsdag d. 16. oktober har du muligheden for at komme helt tæt på disse fisk – endda med en fiskestang i hånden.

I tidsrummet kl. 11.00- 14.00 vil erfarne lystfiskere stå klar med låne-fiskestænger til alle fremmødte og alt det andet fiskegrej, som skal bruges til at fange disse fisk. Lystfiskerne vil løbende hjælpe dig med at rigge grejet til, agne krogene og lande fangsten. Så selv du aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder for at fange din første fisk netop denne dag. Du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskeudstyr og få et par tips til, hvordan du kan blive en dygtigere lystfisker.

Susåen er kendt for mere end 10 forskellige fiskearter, så mulighederne for fangst er rigtig gode. De hyppigste fangster er typisk skaller, rimter, kutlinger og brasen. Der er dog også mulighed for at fange rovfisk som aborrer, gedder og måske en havørred.

Dansk Amatørfiskerforening vil endvidere være tilstede på dagen, hvor de vil præsentere fangstredskaber og tillige nogle af de forskellige fisk og vanddyr, der lever i Karrebæk Fjord. Dagens fiskeri er åbent for lystfiskere i alle aldre, dog vil der på dagen være et særligt fokus på at hjælpe børn og unge.

Mødestedet er på Havnegadens P-plads, bagved Sankt Peders Kirke, ved den genåbnede Suså.

Arrangementet er gratis og sponsoreret af Fishing Zealand og Næstved kommune. Der er ingen forhåndstilmelding, man møder blot op på dagen iført passende varmt tøj.

Karpefiskeri i Fuglesøen

I udkanten af Næstved by ligger Fuglesøen. I Fuglesøen har karperne de sidste år haft virkelig stor succes med at yngle. Det betyder, at der nu findes rigtig mange karper i denne hyggelige lille sø. Karperne varierer en del i udseende og størrelse, men fælles for dem alle er, at de kæmper rigtig godt for enden af en fiskestang.

Søndag d. 20. oktober har du muligheden for at prøve kræfter med disse stærke og smukke fisk. Næstved Kommune og Fishing Zealand inviterer nemlig til en hyggelig efterårsdag med karpefiskeri. På denne dag kan du både låne fiskegrej og få instruktion til, hvordan du fanger din første karpe. Det er altså ikke en forudsætning at du har prøvet at fiske før. Vi mødes ved Kanalvej 37 B kl. 10 kl. Herefter hygger og fisker vi frem til klokken 14. Arrangementet er åbent for alle, men udlån af fiskeudstyr og hjælp er tiltænkt børn og unge.

Tilmelding sker ved at sende en mail til henrik@megalops.dk senest d. 17. oktober.