NÆSTVED 17. okt.: 

Invitation til Lystfiskerdag ved Susåen i Næstved

Susåen er kendt som åen med mange slags fisk. Her i efteråret er der endda ekstra mange fisk, som opholder sig i åen – og dem kan I være med til at prøve at fange med fiskestang.

Du inviteres derfor til “Streetfishing” langs den fritlagte Suså ved Havnegadens P-plads, bagved Sankt Peders Kirke.
Det sker igen i år i efterårsferien tirsdag d. 17. oktober i tidsrummet mellem kl. 11.00 – 14.00.

Måske har du aldrig prøvet at fiske før, men kunne godt tænke dig at prøve med lidt hjælp. Du er meget velkommen til at komme forbi og låne en fiskestang. De erfarne lystfiskere fra Sportsfiskerforeningen Fladså, Dansk Amatørfiskerforening Sydsjælland, Sydsjællands Ørredfond, Næstved Kommune, Danmarks Sportsfiskerforbunds Handicapudvalg og Fishing Zealand, står alle klar til at hjælpe alle fremmødte.

Vi medbringer alt grej til fiskeriet – men du er også meget velkommen til at medbringe dit eget fiskegrej og få et par tips til, hvordan du kan blive en dygtigere lystfisker.

Dagens fiskeri er åbent for alle, dog med særlig fokus på at hjælpe børn og unge.

Ved dette arrangement kan du også møde et medlem af Danmarks Sportsfiskerforbunds handicapudvalg, som kan rådgive om hjælpemidler til fiskeri og tilgængelige fiskepladser.

Tilmelding
Arrangementet kræver ikke tilmelding og er gratis og sponsoreret af Næstved Kommune. Der er ingen forhåndstilmelding, man møder blot op på dagen iført passende varmt tøj.