Bådudlejning og havne

Fisk og Fro

  • +45 51578042

Fisk og Fro er et projekt under Egebjerg Landsbyvirksomhed som tilbyder guidede fisketure i Hobiekajakker i Odsherred. Når man som turist kommer til en fremmed kyst, bruger man dage og uger på at udforske vandet. Det er en del af det at være lystfisker, men fra tid til anden, kan det være rart at få lidt lokal insiderviden, specielt hvis man kun har få dage til rådighed.

Odsherred er unik som udgangspunkt for en fisketur og indenfor en afstand af 30 km (med Egebjerg som udgangspunkt) kan man finde søtunge, pighvar, havørred, torsk, makrel, multer, fjæsing og mange flere arter. Og uanset vejret, kan man altid finde et sted med læ for vinden.

P1000141

Fjordland

  • Nordvestvej 1, 4300 Holbæk
  • +45 22 42 60 68

Hold ferie eller blot weekend sammen med familie og venner og få en helt unik oplevelse i Roskilde Fjord og Isefjorden. Fjordland udlejer moderne motorbåde, som kan sejles af alle, også uden certifikater. Det utroligt smukke og uspolerede landskab og meget rene vand indbyder både til badning og fiskeri og ikke mindst til utallige historiske, kulturelle og underholdende oplevelser.
Bådene har plads til 6 sovende personer og indeholder b.la. Køkken, WC, bad, kabinevarmer, radio, TV og alle moderne og sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Panorama vinduer hele vejen rundt giver dig en optimal oplevelse af nærvær til fjorden og giver dig både ude og inde den bedste udsigt. Bådene stikker 45 cm. og kan derfor sejles langt tættere på land end almindelige motor – og sejlbåde. Alle, uanset forkundskaber får en grundig instruktion samt prøvesejlads.

Fjordland-1

Klintholm Havn

Klintholm Havn er en lille havneby med en stor havn på det østligste af øen Møn og er med sine godt 200 indbyggere et sted man absolut må besøge. Her er et supermarked, et røgeri og tre gode restauranter. Der er gode busforbindelser til Møns Klint og til Stege.

Trollingfiskeriet i Klintholm Havn er de sidste par år vokset i omfang, og er nu det sted i Danmark, hvor de fleste sætter deres båd i vandet, for at komme ud til de mange eftertragtede laks. Klintholm Havn ligger lige ud til nogle af Nordeuropas bedste fiskepladser.

IMAG0207

Maritimt Center Helsingør

Velkommen til Maritimt Center Helsingør. Vi bor på Nordhavnen – midt i Helsingørs skønne havnemiljø. Her udlejer vi både og joller til lystfiskeri, til et besøg i en hyggelig havn på Hven eller på svenskekysten, til en tur på sundet med familien eller til noget andet spændende, som er muligt, når man har en båd ved hånden. Lige udenfor har du noget fantastisk vand at sejle og fiske i.

Hos os finder du alt, hvad der skal til for at få skønne, maritime oplevelser. Vi sælger og udlejer helt nye Smartliner-, Cuddy- og Fisher- både, og har du brug for fiskegrej eller trailer, så klarer vi naturligvis også det.

IMG_6379

Møn bådene

Møn Bådene er centralt beliggende bådudlejning i Stege, når du har brug for en båd til din fisketur.

Møn Bådene råder over 8 både, fra 13 – 18 fod. De er med påhængsmotor, fra 3,3 – 30 HK, og udlejes til tursejlads og til lystfiskeri i Stege Bugt og Stege Nor

Kontakt Møn Bådene for leje af båd.

DSC_0528