ODSHERRED 21. okt.

Familiefiskeri i Lammefjordskanalerne.
Dagene bliver langsomt kortere. Temperaturen falder og løvet skifter til røde og gule nuancer på træerne. Alt sammen tydelige tegn på efterårets komme. For børnefamilier, er skolernes efterårsferie en oplagt mulighed, for at opleve naturens “efterårsmagi” på nærmeste hold i Lammefjordskanalerne – med en fiskestang i hånden.

Lørdag den 21. oktober kl. 10-13 inviterer Odsherred Kommune, Fishing Zealand og Odsherred Sportsfiskerforening således til lystfiskeri i Lammefjordskanalerne. I Lammefjordskanalerne findes flere forskellige spændende fiskearter. Der er bl.a. skaller, brasner og karper, og det er netop dem, som vi skal fiske efter. Fiskeriet har tilmed været særligt godt i den seneste tid.

Måske har du aldrig prøvet at fiske før, men det er ingen hindring for at deltage. I tidsrummet mellem kl. 10.00 og kl. 13.00 kan du nemlig komme og låne et komplet fiskesæt. Samtidig vil et par erfarne lystfiskere fra Odsherred Sportsfiskerforening stå klar til at hjælpe alle fremmødte. Vi medbringer alt nødvendigt fiskegrej, som skal bruges til at lokke kanalernes fisk frem, og lystfiskerne vil hjælpe dig med at rigge grejet til, agne krogene og lande fangsten. Så selvom du aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder for at fange din første fisk, netop denne dag. Du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskeudstyr og få et par tips til, hvordan du kan blive en dygtigere lystfisker.

I Odsherred Sportsfiskerforening, er der et særligt fokus på at hjælpe både drenge og piger godt i gang med lystfiskeri, og ikke mindst i det meningsfyldte interesse-fællesskab gennem foreningslivet.

Arrangementet er gratis og henvender sig særligt til børn og unge, men voksne er naturligvis også velkomne. Husk endelig praktisk påklædning og fodtøj, som kan matche det omskiftelige efterårsvejr. Unge over 13 år kan deltage på egen hånd.

Tilmelding sker ved at sende en mail til tange@fishingzealand.dk senest d. 20. oktober. Mødested: Ved Nostro Pizzaria, Grevinge Kanalvej 1A, 4571 Grevinge. Her aftaler vi på dagen, om vi eventuelt kører ned til Hagesholmvej, hvis vinden er forstyrrende.