Mad & drikke

Fiskehuset SuRi

Restaurant SuriFisk er et naturligt omdrejningspunkt i Fiskehuset og Restaurant SuRi qua placeringen i første række i Holbæks gamle havn, og husets historie som opsamlingssted for fjordens fiskere gennem mange år, indtil huset i 2004 blev ombygget af de nuværende ejere til restaurant og moderne fiskeforretning. Der har i huset altid været fiskeforretning, således også den dag i dag – et fiskehus, som besøges fra nær og fjern grundet det store udvalg af fersk fisk, lokalt og landets auktioner. Butikken er også altid fyldt med egnens lækkerier og tilbehør samt mange hjemmelavede delikatesser og røgvarer fra egen ovn.

Restaurantens frokost- og aftenmenuer baseres på den daglige tilgang af egnens lækre råvarer fra de mange små producenter, der er tilknyttet huset, og som dyrker og fremelsker sæsonens bedste lokale råvarer fra jord og fjord. Menukonceptet er flere og mindre retter, innovativt og med smagen i højsædet, serveret i de smukke maritime lokaler, hvor den korrekte men uhøjtidelige sfære vægtes højt, hvilket belønnes med 2 stjerner i Den Danske Spiseguide, og nominerering til årets bedste fiskerestaurant af samme i 2015.

Både Fiskehuset og Restauranten laver mad ud af huset til enhver lejlighed – buffeter, menuer, tapas, receptioner, brunch og til alle højtider – til hverdag og fest.

Noorbohandelen

Noorbohandelen på Nyord er enestående i Danmark med sit udsøgte udbud af verdenens kvalitetsspirituosa i løsvægt: whisky, rom, cognac, grappa samt egne, hjemmelavede bitre og snapse, omhyggeligt fremstillet på urter og frugt fra Nyord. Spirituosa kan prøvesmages og sælges i smukke flasker efter eget valg.

Desuden sælges frisk bagt brød & lokale specialiteter. Caféen tilbyder fra påske til og med efterårsferien lette anretninger & hjemmebag. Forretningen er åben hele året.

IMG_2940