Sådan ser en frisk aborre ud, når den lige er fanget i Nykøbing Falster Havn.

Familiefisketur på Nykøbing F. Havn

I det brakke vand omkring Nykøbing Falster Havne, lever en lang række spændende fiskearter. Fredag d. 18. oktober har du muligheden for at komme til at fange dem! Guldborgsund Kommune og Fishing Zealand inviterer nemlig til en dags spændende streetfishing. På dagen vil du både have mulighed for at låne fiskegrej og få hjælp til at fiske. Endvidere er Lystfiskeriforeningen for Nykøbing F. og Omegn repræsenteret og vil kunne fortælle og deres arbejde og muligheder for at blive en del af klubben.

Området vi skal fiske i, er normalt lukket af, men denne dag har vi fået en unik mulighed for at fiske fra de moler, hvor der tidligere har været et rigtig godt fiskeri efter bl.a. flotte aborrer og fladfisk.

Mødestedet er Gate “12” ved Stengade i Nykøbing F. Efter en kort briefing om færdsel og selve fiskeområdet, så fisker og hygger vi på havnen fra klokken 10 og frem til klokken 15. Husk endelig en god madpakke og påklædning, der kan matche efterårsvejret. Arrangementet er åbent for alle familier, der vil give deres børn og unge en oplevelse med lystfiskeri. Tilmelding til dagen, sker ved at sende en mail til henrik@fishingzealand.dk Hvis du ikke har mulighed for at deltage fra starten kl 10, så åbner vi porten ved Gate 12, hver hele time.