Efterårsferie og lystfiskeri for hele familien på Stubbekøbing Havn

Dagene bliver langsomt kortere. Temperaturen falder og løvet skifter til røde og gule nuancer på træerne. Alt sammen tydelige tegn på efterårets komme. For børnefamilier, er skolernes efterårsferie en oplagt mulighed, for at opleve naturens “efterårsmagi” på nærmeste hold – med en fiskestang i hånden.

Lørdag den 23. oktober inviterer Guldborgsund Kommune, Guldborgsund Lystfiskerforening og Fishing Zealand således til fisketur på Stubbekøbing Havn. På Stubbekøbing Havn findes flere forskellige spændende fiskearter. Nogle fiskearter egner sig til godt til en spiseoplevelse ved middagsbordet og andre egner sig bedre til selve fiskeoplevelsen i sig selv. Fiskeoplevelsen er under alle omstændigheder omdrejningspunktet for dagens fisketur. Det handler om at komme ud i naturen, opleve efteråret og hygge sig, mens man venter på at fisken skal bide. 

Måske har du aldrig prøvet at fiske før, men det er ingen hindring for at deltage. I tidsrummet mellem kl. 10.00 og kl. 14.00, kan du nemlig komme og låne et komplet fiskesæt. Samtidig vil erfarne lystfiskere fra den lokale lystfiskerforening og Fishing Zealand, stå klar til at hjælpe alle fremmødte. Vi medbringer alt nødvendigt fiskegrej, som skal bruges til at lokke havnens fisk frem, og vil ligeledes hjælpe dig med at rigge grejet til, agne krogene og lande fangsten. Så selv om du aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder for at fange din første fisk, netop denne dag. Du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskeudstyr og få et par tips til, hvordan du kan blive en dygtigere lystfisker.

Arrangementet er gratis og henvender sig særligt til børn og unge, men voksne er naturligvis også velkomne. Husk endelig praktisk påklædning og fodtøj, som kan matche det omskiftelige efterårsvejr. Unge over 13 år, kan deltage på egen hånd. Deltagere mellem 18 og 65 år, skal huske det lovpligtige Lystfiskertegn.

Tilmelding sker ved at sende en mail til henrik@fishingzealand.dk senest d. 21. oktober. Vi mødes på Stubbekøbing Havn, (adresse), hvor Guldborgsund Lystfiskerklub netop har opført deres nye klubhus. Skulle det på dagen vise sig, at vinden ikke er gunstig for fiskeriet på Stubbekøbing Havn, så kører vi i stedet ud og fisker i Grønsund ved parkeringspladsen på Gl. Færgevej.