Overnatning

Danhostel Vesterskoven

Vesterskoven

I udkanten af byen, med Guldborgsund Zoo og Botanisk Have som nabo, ligger Danhostel Vesterskoven med egen park i smukke omgivelser.

Med ca. 150 fiskedage om året på de lokale pladser, er ejeren Lars Røddik Jensen en garanti for en god guidning, og er altid opdateret med forhold, så man har det bedst mulige udgangspunkt for en dag ved vandet. På stedet er der mulighed for at få vasket og tørret sit tøj, rense plads, aflåst rum til udstyr samt opbevaring af fangsten på enten frost eller køl.

Danhostel Vesterskoven er det perfekte udgangs punkt for at fiske på Lolland og Falster, da der altid er fiskebart vand inden for 10 km. Beliggenheden i udkanten (ca 1 km fra cetrum) af Nykøbing Falster gør, at der altid er gode indkøbsmuligheder og restauranter indenfor gåafstand. Der kan altid tilkøbes morgenbuffet og madpakke, og som gruppe kan man også tilkøbe aftensmad. Hvis man ønsker det, kan man også benytte stedets fælleskøkken.

 

Feriecenter Østersø Færgegård

 

Mainbuilding Front

Feriecentret Østersø Færgegård er en naturmæssig perle med beliggenhed på Kalvehave, ved foden af Mønbroen og tæt ved Farøbroerne. Lystbådehavn, vand, strand, gammelt by-miljø og meget mere findes lige uden for døren. Fra de fleste lejligheder er der udsigt over vandet. Feriecentret Østersø Færgegård har 20 rummelige og velindrettede ferielejligheder af høj kvalitet. For ledige datoer/lejligheder se gerne www.faergegaard.dk eller ring til os på 55388493

Feriepartner Møn

Lillehus._a

Feriepartner Møn udbyder over 200 huse til udlejningtæt på skov og strand. Vi tilbyder specielle lystfiskervenlige feriehuse og mulighed for miniferier. Kontakt os, for at høre mere om mulighederne.

Feriepartner Odsherred

Feriepartner OdsherredFeriepartner Odsherred tilbyder lækre og komfortable ferie- og sommerhuse tæt på Odsherreds bedste fiskepladser ved Kattegat, Sejerø Bugt og Isefjorden. Her kan man opleve et fantastisk fiskeri efter havørred, fladfisk, torsk og i sæsonen hornfisk, multer og makreller.

Feriepartner Odsherred har masser af forskellige huse i forskellige størrelser og prisklasser, og du kan for eksempel leje en uge eller en miniferie på tre overnatninger. Mulighederne er mange!

Søg og book på følgende hjemmeside: www.feriepartner.dk/odsherred 

Fjordhus B&B

Fjordhus B&B er indrettet til cyklister, lystfiskere og andre, der nyder den grønne turisme.

Fjordhus B&B ligger midt på øen Orø i hjertet af Isefjorden i Nordvestsjælland. Huset er både overnatningssted med tre fint indrettede ferieboliger, samt et kursussted med et integreret keramisk værksted og stenhuggerplads. Hos Fjordhus er der i alt 8 værelser, 4 badeværelser og mulighed for 10 overnattende gæster og beværtning af morgenmad.

Stedet har et særligt fokus på lystfiskere. Derfor findes der både udendørs udslagsvask, vaccuumbehandling af fisken, samt frysekapacitet. Der er desuden grillsted og røgeovn til at ryge fisken ved særlige arrangementer.

Indehaveren har en fortid som dedikeret medarbejder ved “Fiskeavisen” og har tillige arbejdet med markedsføring af den tyske pendant “Anglerzeitung”. Derfor kan du som gæst nyde godt af indgående kendskab til fiskeriet – ikke kun på Isefjorden, men faktisk i hele Danmark.

Hegnegården på Orø

Hegnegården

Hegnegården tilbyder overnatning i smukke omgivelser. Vi har særlige faciliteter, som kan glæde lystfiskere: Stor udendørs grill, renseplads, bålsted. Hegnegården er et sted, du gerne vil vende tilbage til. Vi vægter kvalitet højt.

Du kan også vælge mellem meget forskellige typer af overnatning. På dejlige værelser med hotelstandard og med en stor, smuk opholdsstue. Eller lidt mere spartansk i vores B&B. Og til dig, der vil prøve noget helt andet, har vi rigtige Tipi-telte med indvendigt bålsted.

Fra sommeren 2016 har vi et samarbejde med en lokal fiskeskipper, der kan tage op til 4 personer med ud på fjorden i sin lækre og hurtige båd. Godkendt af Søfartsstyrelsen. Vi kan også tilbyde en fiskeguide med speciale i lige netop det, du vil.

 

Holbæk Fjord Camping & Wellness

Holbæk_04 (49)

Holbæk Fjord Camping & Wellness ligger med fantastisk udsigt ud over Holbæk Fjord med Orø i baggrunden, og hurtig adgang til fine fiskepladser.

Vi har forskellige typer og prisklasser af overnatning, du kan vælge imellem. Lige fra dejlige og komfortable feriehytter med bad og toilet til flot beliggende shelters. Foretrækker du at tage din egen campingvogn med, kan du vælge imellem 4 forskellige priskategorier alt efter hvor på pladsen, du ønsker at ligge. Det er også muligt at leje campingvogn eller villatelt på pladsen.

Når du bor hos os, kan du frit benytte vores overdækkede swimmingpool, spa og sauna samt de andre gratis faciliteter. I tillæg er der mulighed for professionel behandling i form af kropsmassage, hotstone massage og ansigts- og fodmassage.

Du kan få den lokale fiskeguide i receptionen, og fanger du fisk, har vi faciliteter til rensning, opbevaring og/eller tilberedning.

Hotel HøjbySø

Hotel Højby SøHotel HøjbySø er Odsherreds nyeste hotel og opført med ”Badehotel” stemning. Det ligger lige op til den smukke Højby sø, hvor der er mulighed for at fiske og gå flere dejlige vandreture. Placeringen i Højby er desuden ideel for at foretage ture rundt i det smukke Odsherred.

Hotel HøjbySø har tre typer værelser. Standard- comfort- og familieværelser; alle til fornuftige priser. Endvidere tilbyder hotellet miniferier på 2, 3 eller 4 dage.

På Hotel HøjbySø er der tillige mulighed for at benytte en vandrerhjemsafdeling med 4 dobbeltværelser (8 pers.) Eget køkken og dagligstue. Pris for én overnatning for 8 personer er 1.800 kr. 2 personer 450 kr. Medbring selv sengelinned. (Det kan dog også lejes).

Vores store kælder kan benyttes til opskæring og rensning af fisk, og her er desuden mulighed for opbevaring af diverse udstyr. Fryser forefindes ligeledes.

Hotel HøjbySø er vinder af Odsherreds Erhvervspris 2013.

 

Møn Bed & Breakfast

bogb

Vælg mellem mere end 300 forskellige værelser fordelt over hele Møn!
De Mønske B&B er kendetegnet ved:

Nær Møns Klint, den enestående natur, fred og ro – samt du kan se den smukkeste stjernehimmel om natten!
Hjemlig hygge og personligt værtsskab.
Her finder du masser af tid for dig selv – samt særlige tilbud til lysfiskere.
Personlig service med tips til gode oplevelser i nærområdet.
Se f.x. Tiendegaardens “Fiskedage på Møn” tilbud med mulighed for bestilling af madpakke mm.

Møns Klint Resort

1823_634

Møns Klint Resort har flere unikke sommerhuse med hver sin charme og suveræne beliggenhed.Camping Møns Klint rummer en lang række naturmæssige unikaer, der i dag er i høj kurs. De fleste af vores gæster angiver naturen, som et af de primære motiver for at vælge vores plads. Faktisk vælger 4 ud af 5 af os danskere naturskønne områder som en væsenlig kvalitet og valg for feriested, samt søgen efter ro og stilhed – en ro der ofte findes i naturen.
Campingpladsen og Møns Klint er derfor et fristed til glæde, inspiration og fordybelse i voksen og børnehøjde med naturen som inspirationskilde.

Nordgården ferie på landet

  • Strandvejen 3, 4050 Skibby
  • 22528921

Er I klar til at kaste linen ud?

På Nordgården midt i Hornsherreds dejlige natur, inviterer vi jer til naturnære oplevelser både på og ved vandet. Efter en dag ved fjorden fyldt med fiskeri, kan I finde ro og hygge på vores gård, hvor I kan dele fiskehistorier og skabe minder for livet.

Vi har 6 store rummelige og komfortable ferielejligheder med 4-6 sengepladser pr. lejlighed alle med eget bad og køkken, adgang til gårdsplads og grill samt gode parkeringsforhold.

Så pak dit fiskegrej, find dine bedste kammerater eller familie og lad jeres næste fisketur gå til til Hornsherred omgivet af fjorde, hvor der ikke er langt til den næste gode fiskeplads.

Den omgivende natur og de forskellige bundforhold giver mulighed for en spændende og varieret fisketur med fiskepladser ved Roskilde- og Isefjorden.

Vi deler gerne ud af gode tips om vores område og hjælper med praktiske oplysninger der kan være med til at gøre turen til en god oplevelse..

Novasol Marielyst

DSC_0562

Novasol-dansommer har huse mærket specielt til lystfiskere. De ligger alle max 500 meter fra kyst, eller sø, hvis det er huse inde i landet. Der er fryser i huset til fangsten og flere af husene har endda fiskerenseplads.

Novasol-dansommer

Vigkontor, jun13_3

Novasol-dansommer har huse mærket specielt til lystfiskere. De ligger alle max 500 meter fra kysten, eller sø, hvis det er huse inde i landet. Der er fryser i huset til fangsten og flere af husene har endda fiskerenseplads.

Rørvig Centret

hotel-med-hvidblomst (1)

Vi glæder os til at byde jer indenfor i Rørvig Centret, hvor fortidens charme blandes med moderne faciliteter og skaber en helt unik stemning. Vores feriehus ligger midt i Rørvig, tæt på strand og kun tre minutters gang fra vores hyggelige havn. Nær feriehusene er der en boldbane, legeplads og en Pavillon med billard og fodboldspil.

Priseksempel: Overnatning 2 nætter i et af vores dejlige feriehus med eget køleskab og fryser. Plads til op til 5 personer. Kr. 1.200,00

Vi har en udendørsvask med tilhørende bord, hvor der er mulighed for opskæring og rensning af fisk. I vores skur er der mulighed for at få opbevaret fiskestænger, vaders etc.

Sleep & Coffee

IMG_0210Dette Bed & Breakfast har en central beliggenhed mindre end 150 m fra det gamle bytorv og Præstø Fjord. Der tilbydes lyse og luftige værelser med gratis trådløs Internetadgang samt en isbutik og café.

Værelserne på Sleep & Coffee er enkle men smagfuldt indrettede med skrivebord. Der er fælles badeværelse.

Gæsterne har adgang til et fælles, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine, tv-stue samt en stor balkon. Der tilbydes desuden cykeludlejning og gratis privat parkering. Butikken hos Sleep & Coffee sælger specialiteter såsom chokolade, kaffe og te.

Der er mulighed for rundvisninger i Præstø med dens fredede bygninger samt fiskeri i den lille å bag ejendommen. Præstø Havn ligger 3 minutters gang fra Sleep & Coffee. Der er adgang fra haven direkte til Præstø fjorden via Tubæk Å.

 

Stubbekøbing Camping og Feriecenter

Skærmbillede 2016-05-24 kl. 09.29.53

Stubbekøbing Camping og Feriecenter er med sin centrale placering på Falster et godt alternativ til overnatning for lystfiskere. Der er kort afstand til kysterne og det lokale kystfiskeri, og samtidig er man tæt på Møn med brakvand og mulighed for geddefiskeri. Der er også mulighed for fiskeri efter hornfisk i Grønsund.

Feriecenteret er blandt Danmarks smukkest beliggende pladser med direkte udsigt til Grønsund, Bogø, og Farø broerne, med skov og lystanlæg som nærmeste naboer og få minutters gang til Stubbekøbing Centrum med gode indkøbsmuligheder. Der er også gode muligheder for udflugter på Falster, Lolland, Møn og Sjælland.

Tiendegaarden Bed & Breakfast

Tiendegaarden Bed & Breakfast på Møn er et godt udgangspunkt for fiske- og friluftsture samt besøg på GeoCenter Møns Klint, Samlermuseumet Thorsvang, Vordingborg BorgCenter samt alle de mange skønne gallerier, kunsthåndværkerer, loppemarkeder som findes spredt rundt om på de mønske veje

Tiendegaarden Bed & Breakfast tilbyder overnatning til specialpris for lystfiskere 5 minutter fra Klintholm Havn. Og her er desuden mulighed for parkering af trollingbåd. Desuden tilbyder Tiendegaarden specielle fiskepakker til lystfiskere – læs mere her.

 

Vesterlyng Camping

Vesterlyng Camping ligger ved Sejerøbugten ved Havnsø i den sydlige del af Odsherred. Pladsen har både fiskerenseplads, mulighed for overnatning i helårsisolerede luksushytter med bad, toilet og seks sovepladser – alternativt både mulighed for at medbringe egen campingvogn eller telt i sæsonen. Færgeforbindelse til Sejerø og Nekselø, Café og mødelokale, og mulighed for isætning af båd i Havnsø. Fint udgangspunkt for fiskeri efter ørred og fladfisk. Vesterlyng Camping ligger endvidere i kort afstand fra Kaldred Put & Take.

Voldstedgaard Herregårdspension

 

coverVoldstedgaard er et hyggeligt B&B, som ligger i naturskønne omgivelser tæt på hav og strand. I området finder man blandt andet fiskepladser ved Borremosen, Bavnehøj fritidsområde, Guldborgbroen, Tunellen, Skansen (Bikuben) Grønsund/gammel færgebro ved Næs og Kong Frederik IVs bro. De ligger allesammen indenfor en radius af 15 minutters kørsel, og her er et fantastisk havørredfiskeri.

B &B’er har dejligt store værelser, og man kan selv vælge, om man vil have et værelse med eller uden eget bad og toilet. Endvidere er der egen restaurant med flere spændende retter. B&B’et har også plads til opbevaring af fiskegrej og mulighed for tørring af tøj.

Find Voldstedgaard Herregårdspension på Facebook her.