Streetfishing i Stege

Fishing Zealand inviterer i samarbejde med Vordingborg Kommune til streetfishing i Stege Havn fredag d. 19. oktober. Havnen byder på et mylder af liv – blandt andet glubske rovfisk som gedder og aborrer, der blot venter på at en stime byttefisk svømmer forbi. Mindre fisk som kutlinger findes i hobetal, så der vil være fornuftige chancer, for at få noget på krogen denne dag. Fishing Zealands fiskeguide, Knud Stangegård, står klar med gode råd og vejledning til fiskeriet i tidsrummet 11 til 14. Der er også mulighed for at låne fiskegrej til børn og unge. Fiskeriet er for alle, så der er mulighed for at få en rigtig familiedag med børn, unge, forældre og bedsteforældre – også for dem, der aldrig har prøvet at fiske før!

Mødested er klubhuset for Møn Trollingklub, der ligger for enden af Fiskerstræde i Stege. Samme sted vil vi også hygge med bål og snobrød.

Arrangementet er gratis og sponsoreret af Fishing Zealand og Vordingborg Kommune.

Tilmelding sker ved at sende en mail til Knud på knud@moenguide.dk

 

Familiefiskeri ved Camping Mønbroen

Camping Mønbroen og Fishing Zealand inviterer til familiefiskeri for alle lørdag d. 13. oktober i tidsrummet 11.00-14.00. Vi går på jagt efter de aborrer og gedder, som fra tid til anden er at finde på det helt lave vand nær campingpladsen.

Har du waders, så tag dem med og ellers vil det være en god ide at medbringe gummistøvler. Vi stiller fiskegrej til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr. Fishing Zealands fiskeguide Knud Stangegård er til stede og vil være behjælpelig med at instruere og vejlede – også selvom du måske aldrig har fisket før.

Foruden fiskeriet laver vi hygge med bål og bager snobrød. Opfordringen til forældre og bedsteforældre er derfor klar; kom og mød op, få vind i håret og røde kinder i selskab med jeres børn og børnebørn – tænk nu hvis…

Arrangementet er gratis og sponsoreret af Fishing Zealand og Vordingborg Kommune.

Mødested: Indgangen til Camping Mønbroen – kig efter beachflaget med logoet fra Fishing Zealand.

Tilmelding sker ved at sende en mail til Knud på knud@moenguide.dk

 

Vandløbstur med biolog Jimmi Spur 

Vordingborg Kommunes biolog, Jimmi Spur holder et oplæg omkring Vintersbøllebæk og Fladbækken i Nyråd, søndag den 14. oktober. Oplægget vil fokusere på ørrederne i vandløbet og vandløbsrestaurering. Ta’ gerne gummistøvlerne med, for vi skal helt tæt på ørredernes levesteder, når vi går tur langs vandløbet.

Turen starter ved skolen i Nyråd kl.13.00 (Parkering og mødested Bakkebøllevej 6, 4760 Vordingborg) og vare ca. 1 time. Turen slutter nede i Vintersbølle Skov. Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.