Streetfishing i Stege Havn – tirsdag d. 17. oktober

Fishing Zealand inviterer i samarbejde med Vordingborg Kommune til streetfishing i Stege Havn tirsdag d. 17. oktober i tidsrummet 11 til 14. Her vil Fishing Zealands fiskeguide Knud Stangegård stå klar med gode råd og vejledning til fiskeriet. Vi skal nemlig fiske efter havnens gedder og aborrer, som lusker rundt i havnens strøm i jagten på byttefisk.

Fiskeriet er åbent for alle og børn er naturligvis også velkomne, når de følges af en voksen.

Hvis du ikke selv har fiskegrej, så er det ingen hindring, for vi har medbragt fiskegrej og udstyr til dagen. Mødested er Møn Trollingklubs klubhus, der ligger for enden af Fiskerstræde i Stege. Samme sted vil vi også hygge med bål og snobrød.

Arrangementet er gratis og sponsoreret af Fishing Zealand og Vordingborg Kommune.

Tilmelding sker ved at sende en mail til Knud på knudstangegard@gmail.com

 


 

Familiefiskeri ved Camping Mønbroen torsdag d. 19. oktober

Camping Mønbroen og Fishing Zealand inviterer til familiefiskeri for alle torsdag d. 19. oktober i tidsrummet 11.00-14.00. Vi går på jagt efter de aborrer og gedder, som fra tid til anden er at finde på det helt lave vand nær campingpladsen.

Har du waders, så tag dem med og ellers vil det være en god ide at medbringe gummistøvler. Vi stiller fiskegrej til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr. Fishing Zealands fiskeguide Knud Stangegård er til stede og vil være behjælpelig med at instruere og vejlede – også selvom du måske aldrig har fisket før.

Foruden fiskeriet laver vi hygge med bål og bager snobrød. Opfordringen til forældre og bedsteforældre er derfor klar; kom og mød op, få vind i håret og røde kinder i selskab med jeres børn og børnebørn – tænk nu hvis…

Arrangementet er gratis og sponsoreret af Fishing Zealand og Vordingborg Kommune.

Mødested: Indgangen til Camping Mønbroen

Tilmelding sker ved at sende en mail til Knud på knudstangegard@gmail.com