Familefisketur på kysten efter fladfisk og havørred – samtidig mulighed for at deltage i OSFs Ørredag

Har du lyst til at prøve kræfter med lystfiskeriet i smukke Odsherred? Så skal du blot sætte kryds i kalenderen søndag d. 14. oktober. Denne dag vil medlemmer fra Odsherred Sportsfiskerforening nemlig stå klar til at modtage interesserede, der ønsker at låne fiskegrej og modtage hjælp til at komme i gang med fiskeriet langs kysterne. Dagen startes med formiddagshygge i foreningens klubhus mellem klokken 9 og 10, hvor foreningen samtidig er vært med kaffe, the, juice og franskbrød. Her taler vi om, hvor chancerne for fangst er størst og kører derefter til et godt sted på kysten, hvor vi fisker frem til kl ca. 13. Vi vil først og fremmest satse på fladfisk, men der vil også være mulighed for at fiske efter havørreder. Fisketuren er gratis og for alle, men har et særligt fokus på at hjælpe børn og unge, som aldrig har prøvet at fiske før. Tilmelding til arrangementet sker ved at sende en mail til henrik@megalops.dk.  Samme dag afholder Odsherred Sportsfiskerforening i øvrigt Ørreddag, som du naturligvis også er velkommen til at deltage i. 

Alle dem, der ønsker at deltage i konkurrencen “Ørreddag” skal indbetale 75 kr. på MobilePay 18067, eller købe billet i Outdoorcenteret i Asnæs.
Indvejning til konkurrencen starter kl. 14.00 i vores klubhus, hvor vi er vært med pølser og brød, til de betalende deltagere, og sodavand og øl kan købes for 10 kr. pr. stk.
Kl. 15 er der præmieoverrækkelse, i klasserne “ørred” og “andre arter”. Der vil være en lille gave til alle børn der deltager ved indvejningen.