#Ungdoms-Havørredcamp på Abilvig Friluftsgård – fredag d. 13. oktober til søndag d. 15. oktober

Kunne du tænke dig at starte efterårsferien med den fedeste fiskeoplevelse? Så er Havørredcamp noget for dig! Du er mellem 13 og 17 år og vil have én på opleveren sammen med andre unge kystfiskere. Havørredcampen foregår i weekenden 13.-15. oktober 2017 på Falster.

Fishing Zealands Havørredcamp foregår med udgangspunkt fra Abilvig Friluftsgård, der ligger direkte ned til Falster Østkyst som er én lang og smuk kystplads.

Vi mødes fredag den 13. oktober, kl. 17 på Nykøbing F. Banegård, hvor vi henter jer i vores minibus, hvorefter vi kører til Campen, hvor der er fælles middag og efterfølgende foredrag om områdets kystpladser og strategi til fiskeri i området.

Omdrejningspunktet på Campen er kystfiskeri efter havørred i Danmark. Du vil blive klædt på til selv at få succes på kysten og i fjorden fremover. Grej, fiskepladser og fiskestrategi og meget andet vil blive grundigt gennemgået.

Du kommer hjem med masser af konkrete tips og færdigheder, der vil optimere udbyttet af dine næste kystture. Du bliver introduceret til og få prøvet de forskellige teknikker. Du lærer at lave effektive rigs og setups, der fanger fisk.

Camp-cheferne er to af Fishing Zealands fiskeguider; Rasmus Juel Ditlefsen og Henrik Larsen. Rasmus bor på Lolland og fisker rigtig meget på Falster. Henrik kommer fra Holbæk og har dyrket fiskeriet på Vestsjællands kyster.

Falster samt Lollands kyster byder på et meget varieret kystfiskeri, hvor alle former for havørredrevirer findes. I området findes der alt fra strømfyldte pynter, lavvandede vige til revlefiskeri, hvor man kan næsten altid finde et fiskbart sted, lige meget hvilken retning vinden er i. Naturen og området byder på nogle af landets smukkeste kyststrækninger.

Lørdag og søndag fisker vi løs og omsætter teori til praksis.

Medbring godt humør, fiskefeber, pandelampe, sovepose, kamera, mobiltelefon, papir/notesblok, varmt tøj, fiskegrej og waders, vi sørger for resten.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dejlige og lærerige fiskeoplevelser på Falster!

Dato & sted:

Weekenden den 13. til 15. oktober 2017, fra klokken 17.00 fredag til klokken 15.00 søndag, Abilvig på Østfalster

Pris:

895 kr. pr. person, inklusiv undervisning, foredrag, overnatning, fuld forplejning samt et par overraskelser fra sponsorer.

Tilmelding og yderligere info:

Foregår ved at sende en mail til henrik@megalops.dk – senest tirsdag d. 10 oktober.

Kurset afholdes af Guldborgsund Kommune og gennemføres af Fishing Zealand