Kategorier

Bloggere

Ny film fra FZ: God stil ved fiskevandet

Hvordan bør man opføre sig langs fiskevandene derude? Hvordan tager man bedst hensyn til hinanden, fiskebestandene og miljøet? Hvordan er det nu lige det forholder sig med fredninger, mindstemål og fisketegn? Og hvad gør man, hvis man fanger en nedfaldsfisk?

Disse og mange flere spørgsmål tager vi fat i i en ny film af undertegnede og Niels Vestergaard, der kort og godt hedder ”God lystfiskerstil”. Filmen handler om, hvordan man mest hensynsfuldt og hensigtsmæssigt opfører sig ved fiskevandene, og det er en film som ikke blot behandler alle de skrevne regler, men også de mange uskrevne regler, der gør sig gældende som lystfisker.

God lystfiskerstil, varer godt og vel fem minutter og udkommer på både dansk, engelsk og tysk. Den henvender sig til både besøgende og herboende lystfiskere, nybegyndere såvel som øvede, og den giver en masse stof til eftertanke.

Formålet med filmen, er slet og ret, at alle os lystfiskere igennem betænksom adfærd og respekt for naturen, fiskene og hinanden skal gøre fiskeriet og fiskeoplevelserne herhjemme endnu bedre.

Du kan se filmen på følgende links. Del gerne så andre kan lære om “God lystfiskerstil”

Dansk version

Tysk version

Engelsk version