Kategorier

Bloggere

Sommerfiskeri i Grønlien sø Frederikssund

Lørdag den 22. juli var adskillige forventningsfulde unge lystfiskere mødt op ved Grønlien sø i Frederikssund kommune. Det var en skøn blanding af forældre med børn og bedsteforældre med børnebørn. De var der, fordi Fishing Zealand og Frederikssund Kommune havde inviteret til sommerfiskeri, hvor jeg skulle være guide.

Efter en lille introduktion til det fine naturområde, som Grønlien er, hvor der er sommerfugle, snoge mm. og selvfølgelig mulighed for fiskeri, gik vi samlet til søen. Her gennemgik jeg grejet, lidt om medefiskeri og dagens agn, som var melklister og majs.

Vi fik flåddene i vandet, og jeg hjalp en dreng med at kaste, og der gik ikke længe, inden der var bid. Han fik landet en pæn gråskalle og var meget lykkelig, da det var hans første fisk, og han havde glædet sig til denne dag hele ferien.

Andre familier fik også bid og flere fangede deres første fisk. Flest gråskaller men også lidt rudskaller og et par aborrer. Efter et par hyggelige timer sagde vi tak for i dag, og der var stor tilfredshed med arrangementet.

Knæk og bræk Keld