Bliv medlem af Grusbanden

vedligeholdelse m. grebDet kræver ikke det store at blive medlem af Grusbanden. Det er helt uforpligtende og koster faktisk kun et par klik. Det er din mulighed for at yde en positiv indsats for vandmiljøet og fiskebestandene – når det vel at mærke er belejligt og passer ind i din hverdag og planlægning.

Det øjeblik, du abonnerer på vores Grusbande-nyhedsmail og/eller har melder dig ind i Facebook-gruppen ”Den Sjællandske Grusbande”, ja – så kan du faktisk prale med at være medlem.

moniteringHvilke konkrete projekter, du rent faktisk deltager i, er helt op til dig. På aktivitetsoversigten kan du danne dig et overblik over kommende tiltag og se, hvilke stadig har behov for frivillige. Derefter kontakter du den ansvarlige tovholder på det enkelte projekt, som du har lyst og tid til at deltage i. På denne måde får vi aktiveret flest mulige “bandemedlemmer”.

På Fishing Zealand bloggen, i grusbandenyhedsmailen og i Facebook-gruppen for Grusbanden informerer vi jævnligt om kommende såvel som overståede projekter, så hold dig endelig orienteret her.

Et stort tak til dig for interessen og medlemskabet!