Kategorier

Bloggere

Fishing Zealand inviterer børn på fiskeri i efterårsferien

Hvad siger du til en tur med fladfisk på krogen, som børnene kan få med hjem og tilberede i mors køkken? Kutterturen giver rig mulighed for det.
Hvad siger du til en tur med fladfisk på krogen, som børnene kan få med hjem og tilberede i mors køkken? Kutterturen giver rig mulighed for det.

Tag børnene med på fiskeri i efterårsferien. Fishing Zealand guiderne sørger for alt fra gratis fiskevand til fiskestænger og gode tips. Få en fantastisk dag med smil, grin og lystfiskeri.

Fishing Zealand inviterer i samarbejde med Marianne F, Møns Klint Resort, Abu Garcia og Fish-Trip på fisketure i efterårsferien. Vi stiller alt lige fra fiskevand, fiskegrej og fiskeguider til rådighed. Vi oplever en efterspørgsel på arrangementer for børn og unge og udvider derfor vores børnearrangementer til at omfatte aktiviteter i både efterårsferien og i påskeferien.

Projektet har således fået vokseværk, hvilket vi er glade for, da det giver mulighed for at få flere børn ud at fiske. Det er vigtig at give børn mulighed for at stifte bekendtskab med lystfiskeri og naturen, derfor er vi glade og stolte af at kunne udbygge vores palet af tilbud til børn.

Vi tilbyder i efterårsferien to ture: Fang & Æd på Møn og fladfisketur med kutter fra Rørvig.

Arrangementet Fang & Æd er gratis at deltage i, fisketuren med kutter fra Rørvig har brugerbetaling. For at give flest muligt børn mulighed for at fiske så ligger turene geografisk spredt. Tilbuddet gælder for børn op til 14 år. Det eneste, der kræves, er at man tilmelder sig og er ledsaget af en voksen (vær her opmærksom på betaling til kuttertur).

Fishing Zealand stiller ved hvert af arrangementerne med alt fiskegrej fra Abu Garcia og certificerede fiskeguider og instruktører, der vil hjælpe og instruerer børnene i at fiske. Der vil derfor være rig mulighed for at fange lidt tips og tricks til de næste fisketure.

Disse dage med fisketure giver børnene en rigtig god mulighed for at komme ud og fiske og prøve kræfter med en hobby, der foregår i naturen og byder på lidt aktion og frisk luft. Der er et loft på antal deltagere til hvert arrangement, så tøv endelig ikke for længe med tilmeldingen.

Her er de to arrangementer du kan vælge imellem:

Tirsdag den 13. oktober 2015, kl 12 -15 inviterer Camping Møns Klint og Fishing Zealand Guiderne Ken H. Sørensen og Claus Eklundh Christensen på den gratis fisketur ”Fang & Æd” på Møn.

Det bliver en fed fisketur i den smukke mønske natur, vi skal fange aborre, røge dem og derefter spise dem. Fiskeguiderne er på hele turen klar med tips og tricks – skal du med?

Pris: Gratis
Der er kun plads til 10 børn med ledsagende voksne på fisketuren, så skynd jer med tilmelding. Tilmelding til denne dag skal ske på: fangogaed@fishtrip.dk, oplys navn, antal børn og telefonnummer.

Onsdag den 14. oktober 2015, kl 10 -14 byder Marianne F. og Fishing Zealand Guiden Claus Eklundh Christensen på fladfisketur med skibet Marianne F. Skibet sejler fra Rørvig.

Det bliver en fed fisketur med et lækkert skib, en skipper der ved hvor de flade gemmer sig, super grej, den rigtige agn og en fiskeguide, der er klar med tips og tricks til at narre de flade.

Pris: 100 kr. pr. barn og 200 kr. pr. voksen, inklusiv i prisen er sejltur, lånegrej, agn og instruktør.
Der er plads til 26 på fladfisketuren, så skynd jer med tilmelding. Tilmelding til denne dag skal ske på: www.fishtrip.dk/marianne-f/14.10.2015

Ken & Claus
Fishing Zealand Guider