Kategorier

Bloggere

Det nye nummer af Fishing Zealand Magazine er færdigtrykt

Så er det nye Fishing Zealand Magazine på gaden; fyldt med rigt illustrerede artikler, der understreger Fishing Zealands kerneværdier, målsætninger og engagementer.

Det 72 sider lange magasin krydrer historier om bæredygtigt lystfiskeri, frivilligt vandmiljøarbejde og opdyrkning af morgendagens lystfiskere med historier fra Fishing Zealands medlemskommuner, hvor et utal af events og tiltag har set dagens lys igennem de seneste år. I tillæg får du masser af nyttige informationer og tips til dit eget fiskeri i det sjællandske, hvad enten du er nybegynder, garvet specialist, predatorfisker eller kystfisker.

Fishing Zealand Magazine kan rekvireres gratis hos et stort udvalg af lokale turistbureauer, grejbutikker og andre Fishing Zealand-partnere, og ellers uddeles det til alle Fishing Zealands arrangementer i løbet af året.

Magasinet findes også online og kan hentes lige her:

En stor tak skal lyde til alle bidragsyderne, som har medvirket til et  informativt magasin, der giver et godt overblik over Fishing Zealands visioner for det sjællandske lystfiskeri – og alle de tiltag, som er iværksat for at sikre bæredygtigheden.

Vi håber, at du vil finde indholdet interessant og lærerigt, og at det vil inspirere til yderligere oplevelser ved Sjællands mange, flotte fiskevande.

God læselyst!