Kategorier

Bloggere

Ny app til lystfiskerne

971f7cb1-2b0f-4205-bb72-dd50a7a4728fDet er ingen hemmelighed, at vi lever i en verden, hvor teknologi spiller en stadig større rolle.

Dette indebærer bl.a. brugen af sociale medier.

Under et døgn efter, at der er bliver fanget en blåfinnet tun, en kæmpe makrel eller en præmielaks i Danmark, er størstedelen af de danske lystfiskere informeret om det. Takket være Facebook, Instagram eller andre sociale medier.

Facebook og Instagram benyttes af mange lystfiskere, når erfaringer, billeder, m.m. skal deles. Men dyrebar information går til spilde, da billeder, fangstinformation, gode råd og tips drukner i nyhedsstrømmen.

Jeg er dog af den overbevisning, at vi kan udnytte de elektroniske muligheder i langt højere grad, end det er muligt med Facebook. Derfor har jeg medvirket til udviklingen af et rigtigt smart værktøj: Den digitale fangstjournal; Fishtrip.

14522452_10153726922486831_1949172627_o-2

Fishtrip er skræddersyet til lystfiskere
Med Fishtrip’s digitale fangstjournal kan du lynhurtig tage billeder af og gemme din fangst. Ved at strukturere fangster i arter, fangstmetode, tidspunkt, vejr, strøm, osv. samles al information til en fælles fangstjournal, som kan sladre om, hvornår fiskene i netop dit område lettest overlistes. Fishtrip er på én gang både din private fangstjournal og en fælles database fyldt med lystfiskerviden, som vi hjælper hinanden med.

Catch and Release og bæredygtigt lystfiskeri
Bæredygtigt lystfiskeri er tænkt ind i udviklingen af app’en. Fishing Zealands værdier omkring bæredygtigt lystfiskeri er vi meget enige i, og vi har allerede set, at vores Catch&Release funktion i app’en bliver brugt flittigt.

Lystfiskeri og fang-din-egen-mad er mere trendy end nogensinde før.
Og i den tendens passer Fishtrip app’en godt ind som en must-have gadget for den moderne fisker, der erstatter den håndskrevne fangst logbog.

Fishtrip håber, at app’en ikke mindst vil tiltale de yngre lystfiskere – en målgruppe som Fishing Zealand altid har haft stor fokus på. App’en er et redskab som gør det lettere og sjovere at være lystfisker.

Har du idéer til, hvad sådan et værktøj også kan indeholde, hører vi meget gerne fra dig.

Om du er ny eller erfaren lystfisker: Hent Fishtrip app’en og bliv medlem af Fishtrip fiskeklubben!

 


FAKTA

Fishtrip, har i over et år haft en bookingportal for fisketure, men udvider nu produkt-porteføljen til også at omfatte en fangstjournal. Fishtrip’s mål er at skabe verdens fedeste lystfiskeklub.

Nu er muligheden der for altid at have fiskeklubben med på hånden. App’en Fishtrip er altid lige ved hånden og fyldt med information til din fisketur:

  • Hold styr på dine fangster – billede, art, grej, tid, sted, vejr, m.m.
  • Hold dine fangster for dig selv, eller del tips & tricks om fiskeriet med de andre lystfiskere
  • Følg andre lystfiskere, der fisker efter det samme som dig selv, som du kender eller fisker i det samme område som dig.
  • Jo flere vi bliver, jo mere lærer vi fra hinandens fiskeri, og jo bedre kan vi hjælpe hinanden med at optimere vores fangstchancer.

 


“En virkelig interessant nyhed fra drengene bag Fishtrip. Digitale medier er vigtige for os lystfiskere – og jeg tror, at denne APP går en spændende fremtid i møde”

– Niels Lagergaard Pedersen, Fiskeguide og biolog

 

“Lystfiskeriet i Danmark er i en rivende udvikling lige nu på flere fronter – også den digitale. Alt dette bliver yderligere styrket, når et firma som Fishtrip bringer moderne teknologi og adfærd til lystfiskerne. Først med en online bookingportal og nu også med en app. Jeg ser frem til at følge med i udviklingen.”  

 –   Gordon P. Henriksen