Kategorier

Bloggere

Hornfiskehygge ved Vordingborg Bibliotek

I denne tid svømmer tusindvis af flotte hornfisk gennem de danske farvande. En del af disse hornfisk, finder også vej gennem Masnedsund. Nu har du – sammen med familien – mulighed for at komme med på fisketur efter de flotte og velsmagende fisk.

Lørdag d. 4. juni inviterer Vordingborg Kommune og Fishing Zealand nemlig til fisketur.  Fisketuren foregår fra træbroen bag Vordingborg Bibliotek mellem kl. 10.00 og 13:00. Her kan du først lære lidt, om fisken med det lange næb og bagefter vil der være instruktion i lystfiskeri.

Fisketuren henvender sig både til dem, der aldrig har prøvet at fiske tidligere og til dem, som måske gerne vil lære lidt mere om lystfiskeri. Med på fisketuren er der således også en dygtig instruktør, som kan hjælpe med at vise, hvordan man kaster ud og hvad man skal sætte for enden af fiskelinen, for at få bid. På denne fisketur vil der endvidere være mulighed for at låne alt tænkeligt fiskeudstyr. Med andre ord, så er der grundlag for nogle hyggelige og lærerige timer i naturen.

Selvom instruktion og udlån af grej primært sigter mod at nybegyndere en god fiskeoplevelse, så er arrangementet endvidere en oplagt mulighed for, at hele familien, i fællesskab, kan få en god og aktiv oplevelse i naturen. Vi håber derfor, at rigtig mange forældre eller bedsteforældre, vil tage initiativ til at invitere de yngste generationer med ud til en spændende naturoplevelse.

Tilmelding sker ved at sende en mail til fiskertange@gmail.com. Arrangementet er åbent og gratis for alle. Børn er under 12 år, skal dog være i følge med en voksen.  Er du mellem 18 og 65 år, så skal du huske fisketegn.