Kategorier

Bloggere

Abu Garcia støtter med fiskegrej til de yngste

En af de mange der havde fornøjelsen af de nye sæt fra Abu Garcia i løbet af de tre gratis events i påsken.

Herfra skal der lyde en kæmpe tak til Abu Garcia, der for nyligt har doneret 35 spinnesæt, 35 havsæt og et stort parti endegrej til Fishing Zealand. Vi skal bruge sættene til events, undervisning og guidede ture for derigennem at sætte øget fokus på lystfiskeri og hverve nye lystfiskere. Spinnesættene består af henholdsvis Abu Garcia Vigilante 8´ med tilhørende Abu Garcia Cardinal 52 FD-hjul, mens havsættene består af Abu Garcia GT-30 havstænger og Abu Garcia Seven-havhjul. Derudover er der et stort udvalg af endgrej fra Abu Garcia og en masse Powerbait til P&T fiskeriet. Det hele skal komme de mange børn, unge og nybegyndere derude til gode i en lang række sammenhænge.

Faktisk har spinnesættene allerede været flittigt i brug. Det var de nemlig i løbet af påsken, hvor Fishing Zealand afholdte tre guidede gratis-arrangementer i henholdsvis Roskilde Fiskeland, Iglekær P&T samt Kaldredgården P&T til glæde for et stort fremmøde af entusiastiske børn og forældre. Sættene skal desuden bruges til flere arrangementer henover sommeren; blandt andet ”Sol over Lejre”, ”Lystfiskeriets Dag” og ”Fiskeskolen” i Hillerød.

Og skulle nogen af de sjællandske lystfiskerforeninger eller frivillige ildsjæle have behov for grej til udlån i forbindelse med egne arrangementer, er det bare at kontakte Fishing Zealand. Det er nemlig hele pointen at få grejet i brug så meget som muligt.

downloadChristen Stenild der er salgschef hos Pure Fishing i Danmark, hvorunder Abu Garcia tilhører, forklarer deres baggrund for denne donation: – I grejbranchen er vi selvfølgelig mange der er rigtig glade for, at Fishing Zealand og mange ildsjæle er involverede i at skabe nye lystfiskere, og det vil vi meget gerne bakke op om. Vi er for egen del stolte og glade for at kunne yde et bidrag i denne sammenhæng, slutter han.

Hos Fishing Zealand glæder vi os over, at arbejdet med at promovere lystfiskeri og påtage sig et ansvar i forhold til de alleryngste vinder genklang. Det er altid rart at få anerkendelse for vores indsats, men fremfor alt så muliggør det nye grej en masse tiltag vi nu kan sætte i gang. Mangel på fiskegrej er ofte problem når frivillige gerne vil involvere nye i vores hobby og det problem hjælper Abu Garcia os med at løse. Jeg er sikker på en masse vil gøre brug af sættene og opfordrer folk til at tage fat i mig og Fishing Zealand hvis de vil låne grejet – helt og aldeles gratis.

Læs mere om, hvordan Abu Garcia-spinnesættene blev brugt under Fishing Zealands påskefiskeri her:

For flere informationer om Abu Garcia og deres produktportefølje her.