Kategorier

Bloggere

Gratis fiskeri for børn i påsken – Kaldredgårdens P&T

Parade-Kalredgård-2015Lørdag d. 4 april afholdt Fishing Zealand gratis fiskeri for børn i Kaldredgårdens Put & Take ved Kalundborg. Ejeren, Dan Bach Nielsen synes, det var en fremragende ide at tilbyde de unge mennesker en tur i det fri, og han havde sat 300 kg regnbuer ud i søen dagen før. Så fisk i søen manglede der i hvert fald ikke!

Nu var det så op til de 27 glade og forventningsfulde børn, der var mødt op, at fange fiskene. Min gode kollega, guiden Claus Eklundh og mig, havde som mission for dagen, at sørge for, at alle fik en god dag og gerne en fisk med hjem. Da vi i Fishing Zealand har været så heldige at modtage 35 stangsæt og grej fra Pure Fishing, blev der hurtigt rigget til med bombardaflåd eller bundlod med PowerBait.

Dan og Nicolai fra Kaldredgård var også tilstede på dagen for at hjælpe børnene. Vi delte os i fire grupper, og gik på jagt efter fiskene. Vejret var perfekt, men de mange fisk i søen viste sig at gemme sig godt. Efter et par timer opdagede vi en stor stime fisk i det ene hjørne af søen, og så kom der virkelig gang i den.

Dreg-og-far-m-ørred-KaldredgårdDa fiskene stod i en stor stime, måtte vi skiftes til at have en snøre i vandet, og børnene var rigtig gode til at gøre plads til hinanden og vente på deres tur.

Jeg synes det var en rigtig god dag i Kaldredgård, og billederne af de mange smilende og glade unger og forældre viser også, at de hyggede sig. Der var flere børn med, som ikke før havde fanget en fisk, og jeg er sikker på, der blev født et par nye lystfiskere.

Tak til Kaldredgårdens Put & Take og Dan Bach Nielsen for samarbejdet.

– Jonas