Kategorier

Bloggere

Gratis fiskeri for børn i påsken – Roskilde Fiskeland

DSC_0952 modified-1
Børnene får kyndig assistance af Fishing Zealands dygtige guides. Foto: Christian Dhyrberg

Mandag d. 6 april afviklede Fishing Zealand tredje og sidste runde af dette års påskefiskeri for børn. Denne gang i Roskilde Fiskeland, hvor ejeren Jim Veggerby havde sat sin sø til rådighed. Her var der fuldt hus, og 30 børn samt deres forældre mødte op til søen for at have en hyggelig dag i fiskeriets tegn.

IMG_6323-1
Ægte lystfiskerglæde ved bredderne af Roskilde Fiskeland. Foto: Jonas Kærlin.

Rammerne var simpelthen helt perfekte; højt solskin, glade børn og masser af fisk i søen. Denne dag var vi fire mand med fisk på hjernen til at hjælpe børnene, Gordon, Christian, Chano og mig – og vi havde som mål, at give børnene en uforglemmelig dag.

Stængerne, som Pure Fishing havde sponsoreret, blev rigget til med bombardaflåd og Powerbait, men vi fandt dog hurtigt ud af, at fiskene skulle findes på bunden denne dag. Der blev fanget godt med fisk rundt om hele søen, og man hørte med jævne mellemrum glædesråb, når fiskene kom på land.

Især nogle af pigerne havde rigtig godt styr på fiskeriet og fangede mere end en fisk. Jeg er sikker på, at vi møder flere af de børn, der deltog i dag, ved vandet igen. Den gejst og glæde, vi kunne se i børnenes øjne, taler helt for sig selv. Lystfiskeri er en kanon måde at være sammen på i naturen.

Jeg synes vi havde en super god dag i Roskilde fiskeland. Mange fisk blev der fanget, og dem der ikke kunne holde koncentrationen, spiste pølser fra butikken eller legede på legepladsen.

Stor tak til Jim for at åbne sin sø for vores arrangement og give børnene en fed dag!

– Jonas