Kategorier

Bloggere

Fishing Zealand og Fiske Avisen inviterer på guidet weekendtur på Møn

Thomas Ix The Blue dayFishing Zealand har sat fokus på mulighederne for guidet fiskeri i Danmark og har uddannet og certificeret otte fiskeguider. Det vil vi gerne give jer mulighed for at afprøve. Derfor inviterer vi i samarbejde med Fiske Avisen på en guidet fiskeweekend på Møn i slutningen af marts.

Der er stor tradition, for at brug fiskeguider i udlandet, men ikke i Danmark – men det burde der måske være! Der er ingen tvivl om at en lokalkendt guide der sætter en ind i pladser, metoder og hjælper en godt på vej alt efter forholdene på dagen, kan være guld værd.

Er man en enkel person, er prisen til en guide relativt høj, men ved at være en gruppe, der deler, kan udgiften holdes nede. Fishing Zealand har i samarbejde med Fiske Avisen derfor sammensat en weekendtur i marts, hvor du får mulighed for at blive guidet på noget af Danmarks bedste havørred- og geddevand med lokalkendte og certificerede guider – til en beskeden pris. Nemlig 1700 kr. for en hel weekend, som inkluderer ophold og fuld forplejning samt to hele dages guidet fiskeri. Vi vil være indlogeret på The Logde, som ligger i meget naturskønne områder på Østmøn og tæt på de gode pladser.

Denne weekend vil stå i havørredens og geddens tegn. Havørrederne vil undertegnede (Ken Sørensen) stå for, og Nikolaj Martins vil have ansvar for at guide folk, når det gælder brakvandsgedderne.

Du kan læse mere om både Nikolaj og mig under guider.

Nikolaj MartinsAlle deltagerne vil få begge muligheder således, at et hold på fem fisker havørreder lørdag, og samme hold gedder søndag, og det andet hold modsat. På den måde får I så meget ud af dette fantastiske fiskeri som muligt. Der er både mulighed for at fiske med flue eller spin, og alt fiskeri vil foregår vadende.

Der er kun plads til 9 deltagere, da Fiske Avisen allerede har sat sig på en plads, så det er bare om at melde sig til i en fart. Vi er sikker på, at det bliver en fantastisk tur med fokus på hygge og en masse nye oplevelser, når vi giver os i kast med de store havørreder på Møn eller de glubske brakvandsgedder omkring farvandet ved Stege i guidernes kyndige hænder.

 • 28. marts. Ankomst på The Lodge og middag
 • 29. marts. Guidet geddefiskeri i Stege Nor eller guidet havørredfiskeri under Møns Klint
 • 30. marts. Guidet geddefiskeri i Stege Nor eller guidet havørredfiskeri under Møns Klint

Prisen er 1700 kr. og inkluderer:

 • Ophold to nætter på ”The Lodge” (på delt værelse)
 • 2 x aftensmad
 • 2 x frokost
 • 2 x morgenmad
 • 2 dages guidet fiskeri v. Ken Sørensen og Nikolaj Martins

Prisen inkluderer ikke:

 • Linned
 • Drikkevarer

Tilmelding foregår online her. (Tilmeldingsiden er ikke aktiv endnu, men du kan sende en mail til camping@klintholm.dk) Det er først til mølle.

Spørgsmål ang. turen kan stilles til Martin på pikeguide@hotmail.com
eller mig på Ken@moenfiskeguide.dk

4. feb. holder både Nikolaj og jeg et foredrag om fiskeri på Møn på restaurant Store Børs i Roskilde. Se mere om foredraget her. 

Fiske_Avisen_LOGO_2011