Kategorier

Bloggere

Fishing Zealand Ugen 2018

Ganske snart står skolernes efterårsferie for døren. Det betyder, at det igen er tid til at præsentere indholdet af “Fishing Zealand Ugen”. Programmet er i år er sammensat af 25 aktiviteter og tilbud omkring lystfiskeri – alle tilrettelagt særligt for børn og unge.

Med efterårsferiens program kan du bl.a. komme på havet med turbåd, afsted til sø, å, P&T og kyst og ikke mindst opleve de mange tilbud fra havne og moler. Ligeledes er der flere muligheder for at deltage i vandløbsvedligeholdelse. Med andre ord, er det igen en bred vifte af tilbud, der udbydes i dette års Fishing Zealand Uge, som bl.a. er planlagt i samarbejde med kommuner, fiskeforeninger og grejbutikker.

Mange af tilbuddene bliver iøvrigt afholdt i nærheden af større byer, og dermed vil vi endnu en gang forsøge at øge kendskabet til, og interessen for, at man godt kan have gode natur- og fiskeoplevelser selv i de bynære miljøer.

Selvom tilbuddene særligt sigter mod at give børn og unge, meningsfyldte oplevelser i og med naturen, så er Fishing Zealand Ugen naturligvis også en god anledning til at komme afsted med hele familien. Se derfor, hvad der tilbydes i netop dit område, ved klikke på kommunenavnene i menuen til venstre – så kan efterårsferien gås i møde, med udsigten til et par spændende naturoplevelser. Langt de fleste aktiviteter er nemlig gratis, og desuden er der mulighed for at få hjælp og instruktion til selve fiskeriet.

 

Find programmet her