Kategorier

Bloggere

FZ fiskeguider glæder sig til Makrel Festival 2015

drenge med makrelI år tilbød VisitOdsherred, Feel like og Fishing Zealand gratis fiskeguide til Makrel Festival ombord på udvalgte ture med turbådene. Det har vi allerede nu besluttet, at vi gør igen næste år, således at mange flere nybegyndere får mulighed for at komme på fisketur og prøve kræfter med den smukke og stærke makrel.

Det ligger Fishing Zealand meget på sinde at være med til at skabe rammer, der gør det muligt at udbrede fiskeglæde hos børn og unge og derigennem skabe nye lystfiskere. Makrel Festivalen har vist sig at være en af de rammer, der med succes skaber stor fornøjelse for både garvede lystfiskere og for nye, spirende lystfiskere. Der var en fantastik hyggelig stemning på Odden Havn her i weekenden. Stemninger som den ønsker vi, at flere unge lystfiskere skal have mulighed for at opleve fremadrettet.

Den kuttertur, jeg var med på, var en super hyggelig tur med M/S Emma. Der var meget vind og det indskrænkede vores fiskeområde en del og der skulle arbejdes hårdt for at fange makrel, men det lykkedes. Der blev fanget makrel op til cirka 800 gram og derudover hele ni andre arter: torsk, sild, tobis, ulk, fjæsing, knurhane, sej, skrubbe, ising og savgylt.

I mit virke som fiskeguide ønsker jeg gennem fiskeoplevelser at skabe kendskab og glæde for fiskeri og derigennem nye lystfiskere, der fremadrettet kan være med til at værne om den natur, der er udgangspunktet for vores fælles passion – lystfiskeri! Derfor ses vi til Makrel Festival igen næste år!

– Claus Eklundh Christensen

Læs mere om hvordan det gik til Makrel Festival her.