Kategorier

Bloggere

Fangstgaranti sætter fokus på brakvandsgedderne

DSC_6556I oktober sidste år havde min båd og jeg besøg af Morten Stamm Mikkelsen og Tv-programmet Fangstgaranti.

Vi havde en skøn tur på Stege Nor i blæsevejr og solskin. Morten hyggede sig gevaldigt med gedderne og fik vist hurtigt forståelse for hvorfor jeg er så vild med dette fiskeri. Jeg brugte til gengæld muligheden for at sætte fokus på den store socioøkonomiske værdi i brakvandsgedderne og en chance for at fortælle om Fishing Zealands indsats på dette område.

Programmet vises på størstedelen af TV2’s lokalkanaler og har også en hel del seere på nettet, så det er op mod 100.000 som får lidt forståelse for hvorfor brakvandsgedderne er så værdifulde og bør prioriteres.

Derudover var det bare en skøn dag på vandet. Mortens glæde og begejstring er så smittende og er for mig essensen af det det hele handler om. Hele programmet kan ses her:

Medier danner meninger. – Og Fishing Zealand udnytter gerne disse muligheder for at udbrede forståelse for vores synspunkter og budskaber. Siden lanceringen i efteråret 2013 har vi været en hel del i medierne i bl.a. Børsen, Politiken, TV2 Fri, Nat Geo Channel, P4 of flere andre steder. Du kan se flere eksempler på Fishing Zealand i medierne her.