Kategorier

Bloggere

Spis, sejl og fisk som en viking

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gordon makrel HerslevDrømmer du også nogle gange om at være en vild viking og sætte sejl mod nye eventyr? Så tag med på fiskeeventyr, hvor vi sejler og fisker fra et vikingeskib og derefter tilbereder vores fangst på ægte vikingemanér. Kort sagt en dag i det fri med sejlads, levende historie, eventyr, fiskeri, spænding og lækker mad.

Dagen starter med en skøn tur på fjorden, hvor vi i ro og mag sejler ud til fiskepladsen for at fange sild og makrel. Vi sejler i et ægte vikingeskib, fra Maritimt Forsøgscenter på gammeldags vis – med sejl og årer.

Men når der skal fanges fisk så møder fortid og nutid hinanden. Her medbringer jeg vores fiskegrej fra Abu Garcia og topmoderne ekkolodsudstyr fra Garmin og vil instruere i at finpudse nutidens fisketeknikker for at få fangsten i hus.

cooking vikingEfter fisketuren tager vi vores fangst med til Sagnlandet i Lejre, hvor vikingekokken har samlet datidens råvarer og står klar på bålpladsen til at hjælpe og vejlede i tilberedningen af et sandt vikingemåltid.

Pris: 669 kr. pr. person inklusiv sejl-og fisketur med vikingeskib, professionel fiskeguide, lån af fiskegrej, fortidssnacks, entre til Sagnlandet og madlavning sammen med Sagnlandsviking.

Dato og sted: 27. august 2016 kl. 9-15.

Mødested: Roskilde v/ Maritimt Forsøgscenter, Hornsherredsvej 202, Lyndby Strand, 4070 Kirke Hyllinge. Afslutningssted: Sagnlandet Lejre, Slangealleen 2, 4320 Lejre. Kørsel i egne biler.

Tilmelding: www.fishtrip.dk/viking 

Der er begrænset antal pladser.

Tjek evt. dette afsnit af Fiskemissionen fra DR Ultra hvor vi sejler/fisker med den samme båd og crew. 

Skal du med?

– Gordon