Kategorier

Bloggere

Efteråret banker på – og det gør Fjordlandet Open heldigvis også

Fjordlandet Open afholdes d. 8.-10. oktober med åbningsarrangement fredag aften, hvor der vil være fælles spisning, hygge og spændende foredrag.

Fjordlandet Open er en frivillig catch & release fiskekonkurrence. Det engelske udtryk ”catch & release” betyder fang og genudsæt, hvilket efterhånden er blevet integreret i det danske lystfiskersprog. Så til denne konkurrence skal du blot fange en havørred, måle længden og tage et billede. Og som deltager har du to dage – lørdag og søndag – til at fange den længste havørred i Roskilde Fjord eller Isefjorden.

Efter fangsten sender du billedet ind til arrangørerne, hvorved din fangst indgår i konkurrencen. Vi opfordrer samtidigt til, at fisken genudsættes i fjorden efterfølgende. Du behøver ikke at have en lang lystfiskerkarriere bag dig for at deltage – du kan være lige så god og heldig som alle andre. Så længe man har snøren i vandet – er der altid en chance for en flot fisk. Der er mulighed for at vinde nogle særdeles flotte præmier, der udover kontante pengepræmier, også tæller flotte gavekort til konkurrencens hovedsponsor Flyfish Europe.

Fredag aften mødes alle deltagere til åbningsarrangementet på Færgelundens Motel & Kursuscenter i Jægerspris. Her er fælles spisning, der er inkl. i deltagergebyret samt reglerne for weekendens konkurrence gennemgås. Endelig er der spændende foredrag, hvor aftenens hovedtaler er Henning Pedersen, der er skribent på Sportsfiskeren. Du finder hele programmet på konkurrencens hjemmeside. Fredag aften får du også udleveret det obligatoriske målebånd, der skal anvendes i konkurrencen. Er du forhindret i at møde op fredag aften udleveres måleredskabet to steder lørdag morgen kl. 5.45-6.15. Henholdsvis ved Ryegaard Ishus ved Munkholmbroen – Munkholmvej 325, 4060 Kirke Såby og i Frederikssund Kommune ved grillbaren “Route 66” – Strandvej 1, 3600 Frederikssund.

Sideløbende med fiskekonkurrencen afholdes som vanligt også en fotokonkurrence, så sørg for at tage en masse smukke fotos af dine oplevelser ved vandet. Ligeledes arrangeres en affaldsindsamling, hvor man også kan vinde præmier, hvis man indsender et billede af det indsamlede affald.

Du kan finde meget mere information, se præmierne og finde tilmeldingen på konkurrencens hjemmeside og på konkurrencens Facebook-side. På Facebook-siden kan du også holde dig løbende opdateret med de flotte fangster og billeder under konkurrencen.

Denne udgave af Fjordlandet Open bliver drevet i et samarbejde mellem Frederikssund Kommune, #plasticinthebasket og Fishing Zealand.

Prisen for deltagelse er denne gang sat til kun 299 kr.! Du finder billetter her.

Vi glæder os til at se jer – og Knæk & bræk