Kategorier

Bloggere

Sommerferiefiskeri i Iglekær Put & Take i Guldborgsund Kommune

Foto: Jonas Kærlin

Tirsdag den 25. juli 2023 i tidsrummet kl. 12.00 – 18.00 inviterer Guldborgsund Kommune, GSLF Guldborgsund Lystfiskerforening og Fishing Zealand til gratis fiskeri i Iglekær Put & Take.

Vil du være med til at overliste en smuk sommerørred? Måske har du aldrig prøvet at fiske før, men det er ingen hindring for at deltage. Fishing Zealand medbringer alt det nødvendige fiskegrej, og en erfarne guide vil hjælpe med at rigge grejet til samt assistere under fiskeriet. Selvom man aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder for at fange sin første fisk netop denne dag. Man er naturligvis også velkommen til at medbringe sit eget fiskeudstyr og få et par tips til at lure søens ørreder.

Arrangementet er gratis og henvender sig særligt til børn og unge, men voksne er naturligvis også velkomne. Unge over 13 år, kan deltage på egen hånd.

Mødested og fiskeri foregår ved søen, der ligger over for krydset Grønvej/Sakskøbingvej 4891 Toreby. Læs mere om søen her: https://www.facebook.com/iglekaer

Bliver du efter dagens fisketur bidt af lystfiskeriet, så er et medlemskab af GSLF Guldborgsund Lystfiskerforening et rigtig godt afsæt for at sætte skub i en lystfisker karriere.

Tilmelding kræves til Thomas på fiskeguidefalster@gmail.com eller tlf. 50718512