Kategorier

Bloggere

DM i fluebinding – Roadshow i ROLK

Ikke-navngivet-1

Som fluefisker er glæden ved at binde sin egen flue stor, og lykkes det så at fange en fisk på denne, bliver man ekstra glad. På denne tid af året er det hyggeligt at finde fluestikket frem og binde nogle spændende fluer, men det er også hyggeligt at binde fluer sammen med andre. Derfor inviterer Roskilde og Omegns Lystfiskerklub, ROLK, til en spændende aften i klubhuset.

Tirsdag den 26. januar kl. 19:00 – 22.00 –Fiskevej 14 – Veddelev – 4000 Roskilde.

Danmarks Sportsfiskerforbund (DSF) og Federation of Fly Fishers Denmark (FFFD) har gennem mange år samarbejdet om afviklingen af DM i Fluebinding. Sådan vil det også være fremadrettet, men begge forbund har ønsket at skabe endnu bedre rammer omkring arrangementet

Resultatet er en række “Roadshows” på fem udvalgte lokaliteter i Danmark. Så tag dit fluestik i lommen og kom til ”Bind Sammen” arrangement et sted nær dig.

Ikke-navngivetDSF og FFFD stiller til alle ”Bind Sammen Arrangementer” med erfarne instruktører, som kvalificerer dig til at binde kvalifikationsfluerne til DM 2016. Dette gøres blandt andet ved at tilbyde alle landets fluebindere at deltage i forbundets nye arrangement.

Det eneste, du skal tage med, er fluestik og værktøj, så klarer instruktørerne resten. Ved alle arrangementer udtrækkes en finalist i både senior- og juniorklassen, som er direkte kvalificeret til finalen og husk: alle kan være med! Har du ikke et fluestik, kan du låne det i klubhuset.

De øvrige opfordres til at indsende deres kvalifikationsfluer til Danmarks Sportsfiskerforbunds sekretariat senest d. 1. marts 2016. Her findes yderligere 5 juniorer og 5 seniorer til finalestævnet. Finalearrangementet afholdes i Odense OCC på den store Outdoormesse fra 2. – 3. april 2016.

De bedste hilsener.

– Uffe Clemmensen