Kategorier

Bloggere

Rekorden i hus ved DM i makrel på Odden havn

screen-shot-2017-08-25-at-12-51-12

Rekord-mange valgte i år at deltage Makrel Festivalen, som blev afholdt i den forgangne weekend. Helt nøjagtigt 234 personer, fordelt på ca. 60 både var med, og igen i år var humøret i top; både hos konkurrencedeltagerne og de mange besøgende under festivalen.

Junior klassen var i år domineret af pigerne, da Borgmester for Odsherred kommune Thomas Adelskov kunne udnævne Liv Kofod som vinder med en makrel på 974 g. skarpt forfulgt af Marie Hvass Hansen med 941 g og Markus Nielsen med 911 g. Alle deres præmier var sponseret af Honda Shoppen, som har været med på Makrel festivalen alle 4 år.

screen-shot-2017-08-25-at-12-51-43Thomas Bøge Nielsen, fra Ringsted kunne lade sig hylde som Danmarksmester i makrelfiskeri, i en tæt pakket Auktionshal. Han vandt med en makrel på 1174 gr. fanget på Sjællands Rev lørdag, hvor hans Team gjorde det så godt, så de også vandt Team konkurrencen, med en samlet vægt for deres 10 største makreller på hele 9355 gr.

Opbakningen fra Makrel Festivalen sponsorer har igen i år været helt fantastisk. GARMIN sponserede for 4 år i træk elektronik til alle vinderne i Team konkurrencen. LOWRANCE stod for hovedpræmien til Danmarksmesteren, og resten af grejpræmierne var sponseret i samarbejde med Jagt & Fiskerimagasinet. Der var lodtrækning om flere præmier. Blandt andet vin fra ØRNBERG, middag på DRAGSHOLM SLOT og hovedattraktionen som var en gummibåd med påhængsmotor fra HONDA.

screen-shot-2017-08-25-at-12-51-28Som alt andet var maden også altid i top under Makrel Festivalen. Både fredag  og lørdag aften kunne gæster på havnen, lokale og konkurrence deltagere nyde godt af buffet med helstegt pattegris saftigt oksekød og lækkert tilbehør fra Den Gyldne Hane, som også stod for en overdådig frokost lørdag. Morgenmaden og madpakkerne stod, som alle forgangne år, Kattegat købmanden for, han rundede også festivalen af med det årlige sildebord.

Arrangørende af dette års Makrelfestival, Visit Odsherred og Odsherreds Sportsfisker Forening, siger tak for opbakningen til Makrel Festival 2017, og på gensyn næste år 3 weekend i august.