Kategorier

Bloggere

Påskefisketur i Iglekær Put & Take

Iglekær 1
Stort fremmøde, glade unger og fine fangster gjorde dagen til noget helt specielt.

 

Mandag den 28. marts inviterede Iglekær Put & Take og Fishing Zealand børn på gratis fisketur.

Det foregik ved Iglekær Put & Take tæt på Torreby på Lolland, hvor ejeren Anders Poulsen lagde sø til. 26 børn med forældre var mødt op i det dejlige forårs vejr.

Iglekær 2
Denne fisk blev startskuddet til en masse fine fangster ved søen.

Mange havde aldrig fanget eller fisket før, men det fik vi lavet om på i løbet af dagen. Hjælpeguiderne og undertegnede fik lært nybegynderne at kaste samt de fleste tips og tricks.

De mere erfarne fandt selv pladser omkring søen. Der gik heller ikke længe, før den første fisk var fanget. Den virkede en smule skræmmende på den lille fyr, men glad var han… og under resten af dagen så man ham ikke uden fisken, som han bar rundt på.

Som timerne skred frem fik flere fanget deres første fisk. En pige fik pludselig bid af en noget større fisk, og en vild fight gik i gang. Fisken var ret voldsom og satte sig både fast i grene og bunden. Det hele endte dog lykkeligt og hendes første fisk var en regnbue på 5 kg rent… Hvilken debut som lystfisker!

Et par af forældrene blev så grebet, at de selv ville til at begynde at fiske. Det blev til 10 guld- og regnbueørreder til deltagerne samt mange mistede fisk.

Iglekær 3
Lykken er en regnbueørred på fem kilo. Sikke en fisk at starte sin lystfiskerkarriere med!

“En dejlig dag med masser af sol, frisk luft og fights. Og det er ikke sidste gang, vi deltager”; udtaler Anders Poulsen. En stor tak til Anders, samt til de 3 hjælpe-guider Daniel Kromand, Simon Jeff og Anders. Derudover tak til Stella Jørgensen, som agerede fotograf hele dagen.

Anmeldelse fra fishtrip.dk:

”Det var det bedste arrangement for børn, jeg har været til… Hej Rasmus, mange tak for nogle hyggelige timer ved put and take søen. Mine 2 drenge Mads og Peter har rigtig hygget sig. Det var dejligt at komme ud og se det. Jeg håber, at I vil lave flere af sådanne arrangementer. Jeg ved, at flere børn fra hvor vi bor, i Sundtoften ville have været med, men der var ikke flere pladser….” Mange hilsner fra Mads, Peter og deres mor

Fisketuren i Iglekær Put & Take var én ud af fem ture som Fishing Zealand arrangerede for børn i påsken, se mere om de andre ture her (link til det samlede blog indlæg).

Tak for en dejlig dag – ses vi næste år?

Rasmus Juel Ditlefsen

Fishing Zealand Guide