Kategorier

Bloggere

Fishing Zealand inviterer børn på gratis P&T fiskeri i Påsken

DSC_8743Fishing Zealand inviterer i samarbejde med Iglekær Put & Take, Kaldredgårdens Put & Take og Roskilde Fiskeland børn på gratis fisketur i påsken. Vi stiller alt lige fra fiskevand, fiskegrej og fiskeguider gratis til rådighed!

Vi gentager succesen fra sidste år, hvor vi lavede et arrangement med stor succes i Hove. Her var både jeg og mine børn med, og dagen var en kæmpe succes.

Nu har projektet har fået vokseværk, hvilket vi er rigtig glade for, da det giver mulighed for at få endnu flere børn ud at fiske. Det er vigtig at give børn mulighed for at stifte bekendtskab med lystfiskeri og naturen, derfor er vi glade og stolte af at kunne udbygge vores ”påske-tradition” i tre søer i år.

De tre søer, der ligger gratis fiskevand til rådighed for børnene er; Roskilde Fiskevand, Kaldredgård Put & Take og Iglekær Put & Take. Udover at tre søer giver mulighed for at flere børn kan fiske så ligger søerne også geografisk spredt, hvilket igen giver flere mulighed for at komme på fisketur.

Tilbuddet gælder for børn op til 12 år. Det eneste, der kræves, er at man tilmelder sig og er ledsaget af en voksen (ønsker den voksne at fiske skal der indløses fiskekort).

Op til påske sætter alle tre søer ekstra fisk ud så, der er gode chancer for fangst!

Fishing Zealand stiller ved hver af søerne med to certificerede fiskeguider, der vil hjælpe og instruerer børnene i at fiske. Der vil derfor være rig mulighed for at fange lidt tips og tricks i forhold til Put & Take fiskeri – og fiskeri generelt. Pure Fishing har doneret fiskegrej så selv børn uden fiskegrej har mulighed for at deltage i disse arrangementer.

Disse dage med gratis fiskeri i Put & Take søerne giver børnene en rigtig god mulighed for at komme ud og fiske og prøve kræfter med en hobby, der foregår i naturen og byder på lidt aktion og frisk luft.

Der er et loft på 30 børn til hvert arrangement, så tøv endelig ikke for længe med tilmeldingen. Tilmelding skal gøres ved de enkelte søer.

Her er de tre arrangementer du kan vælge imellem.

Fredag den 3. april 2015, kl 10 -14 byder Iglekær Put & Take og Fishing Zealand Guiderne Nikolaj Martins og Claus Eklundh Christensen på gratis fiskeri. Tilmelding til denne dag skal ske på: iglekaer@gmail.com

Lørdag den 4. april 2015, kl 10-14 byder Kaldredgård Put & Take og Fishing Zealand Guiderne Jonas Kærlin og Claus Eklundh Christensen på gratis fiskeri. Tilmelding til denne dag skal ske på: 25 54 89 61

Mandag den 6. april 2015, kl 10-14 byder Roskilde Fiskeland og Fishing Zealand Guiderne Jonas Kærlin og Gordon P. Henriksen på gratis fiskeri. Tilmelding til denne dag skal ske på: tilmelding@fiskeland.dk (NB! Lukket for tilmelding)

Herfra skal lyde en kæmpe tak til de andre frivillige guider, Pure Fishing og ikke mindst de tre P&T søer!

Vi ses ved søen i påsken!

På vegne af FZ guiderne, Nikolaj, Claus, Jonas og undertegnede.