Kategorier

Bloggere

Gratis fiskeri for de yngste i påsken

image-2.wideSom et led i den fortløbende sociale indsats for at vække interesse for lystfiskeri blandt børn og unge – og formidle spændende og lærerige oplevelser ved fiskevandene, er det fantastisk at have en samarbejdspartner som Fishing Zealand. For at kunne værne effektivt om vores fælles interesse for fiskeriet og – ikke mindst – vores dyrebare fiskevande, er det vigtigt, at nye lystfiskere står klar i kulissen til at yde en indsats og bidrage med en røst og en stemme.

I Hove Put & Take er man også bevidst om det sociale ansvar, og her er der masser af fint initiativ og samarbejdsvilje i forhold til Fishing Zealands målsætning om at sætte lystfiskeri på dagsordenen i det sjællandske.

Mandag d.21.april – 2.påske dag – byder Hove Put and Take og Fishing Zealand på gratis fiskeri for børn op til 12 år. Her kan alle de yngste være med, uanset om de er nybegyndere eller hærdede lystfiskere. Det eneste, der kræves, er ledsagelse af en voksen.

Fiskeriet foregår fra klokken 10.00 – 14.00 i børnesøen, og der vil på denne dag være udsat ekstra mange fisk til børnene. For at alle får mest muligt ud af dagen, stiller jeg frivilligt som guide for Fishing Zealand. Der vil derfor være rig mulighed for at suge til sig af tips og tricks i forhold til put and take fiskeri – og fiskeri generelt.

Denne dag med gratis fiskeri i Hove Put and Take giver børnene en rigtig god mulighed for at komme ud og fiske og prøve kræfter med de stærke regnbueørreder. Det er ikke alle, der har prøvet put and take fiskeri eller har råd til at tage en tur. Det giver vi dem så mulighed for denne dag.

Jeg synes personligt, at det er godt, at vi kan få børnene ud i naturen, og så lære dem at fiske på samme tid. Der er ikke noget som at nyde en fisketur med familie og venner. Denne dag giver også børnene en mulighed for at møde andre med samme interesse og eventuelt få nogle nye fiskekammerater.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at tilmelde dig senest fredag d.18 april og så medbringe fiskegrej og godt humør om mandagen. Har du ikke fiskeudstyr i forvejen kan dette lejes for 50kr (med et depositum på 100kr). Ellers er der også børnefiskesæt til salg til en særpris på 150k.

Der er et loft på 40 børn til dette arrangement, så tøv endelig ikke for længe med tilmeldingen. Tilmelding kan gøres ved søen eller på fisketelefonen: 40203475.

Mere information om søen kan findes her.

Vi ses i Hove Put and Take!

– Jonas