Kategorier

Bloggere

“Gadefiskeri” til Vordingborg Kommunes Vanduge

dsc_9222Fishing Zealand medvirker i Vordingborg Kommunes Vanduge, hvor der bydes på streetfishing.

Vordingborg Kommune byder på fantastisk fiskevand for lystfiskere. I forbindelse med vandugen kan du komme ud og fiske med en professionel fiskeguide lørdag den 26. august fra kl 11 og 15 på kajen foran turistinformationen House of Møn, Storegade 2 i Stege. Alle, både børn og voksne er velkomne.

“Medbring eget fiskegrej eller lån gerne vores. Vi kan også hjælpe med småreparationer, hvis dit grej trænger til kærlig en hånd”, fortæller Knud Stangegård, der er lokal fiskeguide med mange års erfaring. “På dagen vil vi lære om brakvandsfisk, herunder gedder og aborrer og om, hvordan de lever og, hvad de har brug for, for at de trives. Vi vil øve os i at fiske efter gedder og aborrer samt vise, hvordan man på en nænsom måde genudsætter fiskene”.

Knud Stangegård er én af Fishing Zealands certificerede sportsfiskeguider i Vordingborg Kommune. Fishing Zealand har til formål at fremme bæredygtigt lystfiskeri i regionen.

Organisationen er en sammenslutning af forskellige samarbejdspartnere, herunder Danmarks Sportsfiskerforbund, adskillige kommuner på Sjælland og Øerne, frivillige lystfiskere og turismen. Street Fishing foran House of Møn er et tilbud fra Fishing Zealands lokale samarbejde i forbindelse med vandugen 2017 i uge 34.

Mødested: Kajen foran House of Møn, Storegade 2, Stege

Dato og tid: Lørdag 26. august 2017, 11-15 Tilmelding ikke nødvendigt; medbring passende tøj efter vejret. Åbent for alle.

Tør du udfordre dig selv og gedden, ofte kaldet ferskvandskrokodillen? Kontakt: Knud Stangegård, mobil 40 86 19 24