Kategorier

Bloggere

FZ Ugen: Efterårsferien går i fisk – i store dele af Sjælland

fisketurisme-716 ALC AS-1

Sidste år, i efterårsferien lavede Fishing Zealand to fiskearrangementer – men i år er programmet drastisk udvidet, så det hele med garanti går i fisk…

I år introducerer vi Fishing Zealand Ugen, som bliver en uge, hvor fiskeguider, grejbutikker, turbåde, sportsfiskerforeninger, kommuner og mange flere hver for sig og sammen laver en masse forskellige fiskearrangementer.

PA140195Der bliver blandt andet fisketure for børn og familier, kutterture, konkurrencer, fluebinding, foredrag, streetfishing, guidede fisketure, kunstudstilling, krible-krabletur til en å mm.

Hvis ugen går i fisk på den helt rigtige måde – hvilket vi naturligvis forventer, er det vores intention at gøre ugen til en årligt tilbagevendende tradition.

Aktiviteterne kommer til at ligge spredt rundt i de 12 Fishing Zealand kommuner i løbet af uge 42.

I Fishing Zealand ønsker vi, at belyse alle de forskellig muligheder lystfiskeri byder på – og at give folk mulighed for at stifte bekendtskab med lystfiskeri og naturen. Derfor er vi glade for, at så mange forskellige interessenter byder ind med meget forskellige aktiviteter i løbet af ugen.

Vi glæder os til at kunne præsentere det fulde program for Fishing Zealand Ugen, hvilket vi gør her på bloggen i starten af uge 38. Så har I lyst til frisk luft og fiskeoplevelser i efterårsferien, så kig med i næste uge og find én eller flere spændende fisketure i nærheden af dig.

 

Vi glæder os – mon vi ses?

 

– Fishing Zealand