Kategorier

Bloggere

Fisketur ved Gamle Færgevej efter hornfisk lørdag den 18. maj 2024

Drømmer du om at komme ud på en vaskeægte fisketur efter den spændende hornfisk? Så har du nu muligheden for at komme på fisketur med en erfaren guide på kysten ved Gamle Færgevej i Guldborgsund Kommune. 

Lørdag den 18. maj 2024 fra kl. 11:00 til kl. 14:00 kan du og familien få en spændende dag på jagt efter den kærkomne sæson gæst fra de varme himmelstrøg – Hornfisken.

Arrangementet henvender sig til alle uanset erfaringsniveau, dog får man mest ud af dagen, hvis man har prøvet at styre en fiskestang før. Der stilles alt tænkeligt fiskeudstyr til rådighed, og I hjælpes godt i gang med lystfiskeriet. Du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskegrej. En guide fra Fishing Zealand, er klar til at hjælpe med at rigge fiskegrejet til og give tricks til at overliste hornfisken samt måder at tilberede den på hjemme i køkkenet.

Der er derfor lagt op til en hyggelig fisketur, når vi mødes ved parkeringspladsen ved det gamle færgeleje på Gamle Færgevej, 4850 Stubbekøbing fra kl. 11:00, hvor vi fisker og nyder foråret ved vandet frem til kl. 14:00. NB: Dagens deltagere har fået speciel tilladelse til at benytte en privat grusvej, idet dele af Gamle Færgevej er ødelagt af oktoberstormen. Se venligst vedlagte billede. Der rådes til at køre forsigtigt og langsomt på grusvejen.

Dagens fisketur sker i samarbejde med Guldborgsund Kommune og Fishing Zealand. Arrangementet er ganske gratis at deltage i. Er du mellem 18 år og pensionsalder, skal du huske at indløse det statslige Fisketegn. Børn og unge er naturligvis velkomne i selskab med voksne.

Der er plads til 20, der fisker ved det gamle færgeleje og langs kysten. Tilmelding sker til tange@fishingzealand.dk via først-til-mølle princippet og deadline for tilmelding er fredag den 17. Maj 2024. Såfremt arrangementet er fuldt booket, vil Fishing Zealand afholde lignende arrangementer i de øvrige medlemskommuner. Se mere på Fishing Zealands blog eller på Facebook-siden.