Kategorier

Bloggere

Fisketur – mænd ingen adgang

Senja og 2 fiskepigerVil du med på en fisketur kun for piger? I weekenden den 27. og 28. maj arrangerer jeg sammen med, Fjordlandet og Fishing Zealand en fed fisketur.

I denne weekend vil jeg dele ud af mine erfaringer med fiskeri, så har du lyst til at prøve kræfter med fiskeriet, fange hornfisk og jagte din måske første havørred og råhygge med andre fiskeinteresserede tøser, så er denne tur lige noget for dig!

Turen er kun for fiskepiger – mænd ingen adgang!

Kort fortalt kommer weekenden til at byde på hygge, fiskeri, fiskehistorier, grejgave fra Pure Fishing, grill, hornfisk, havørred, swimmingpool, vaders, spabad, sauna, tips & tricks og 3 retters gourmetmiddag på restaurant SuRi.

Madbillede SuriJeg glæder mig helt vildt til denne ”pige-fisketur” og håber først og fremmest, den kan byde på noget fantastisk fiskeri. Jeg vil naturligvis være behjælpelig med forskellige teknikker til fiskeriet, grej, agn og så videre – samt dele ud af mine egne erfaringer. Og sidst men ikke mindst håber jeg selvfølgelig på en masse fiskesnak og rigtig tøsehygge.

Praktisk info:
Pris: 1695 kr. pr. person inklusiv forplejning, overnatning, undervisning, 3-retters fiskemenu på Gourmetrestaurant SuRi og grejgave fra ABU Garcia.

Tilmelding senest den 17. maj 2016.
Sted og dato: Holbæk Fjord Camping: 27. maj 2016 kl 17.00 til lørdag 28. maj 2016 kl 20.00
Book turen på https://www.fishtrip.dk/fisketur-uden-mænd

Håber, at vi ses på fisketuren!

-Senja