Kategorier

Bloggere

Der var både godt vejr og hugvillige hornfisk i Stubbekøbing Havn

Fishing Zealand og Guldborgsund Lystfiskerforening samt Guldborgsund Kommune inviterede d. 29. maj på fisketur i Stubbekøbing Havn.

Dagen startede med overskyet vejr og megen blæst, hvilket indledningsvist besværliggjorde fiskeriet. Heldigvis klarede vejret flot op, og det gav også hornfiskene lyst til at bide. Det gode vejr tiltræk også flere besøgende, og i løbet af de fire timer var der mindst 25 personer forbi og prøvede at fange deres første fisk. Det lykkedes for en del, da flere stimer af hornfisk med jævne mellemrum svømmede forbi molen i løbet af dagen.

Flere af deltagerne var gengangere fra tidligere FZ-arrangementer. Der er ingen tvivl om, at arrangementet gav nogle nye medlemmer til den lokale forening, der bl.a. ønsker at starte en juniorafdeling op, når deres nye flotte klubhus står færdigt på havnen i Stubbekøbing. Guldborgsund Lystfiskerforening stillede op med to fremragende og vidende medlemmer, der hjalp alle nybegynderne godt i gang.

Vi takker mange gange de frivillige fra foreningen for at støtte op om vores fælles projekter. Dem kommer der flere af i fremtiden.

Var du deltager, eller på anden måde har fået interesse for lystfiskeri i lokalområdet, så er et medlemskab i en af fiskeklubberne et rigtigt godt afsæt for at sætte skub i din fiskekarriere. Foreningsmedlemmerne kender endvidere lokalområdet rigtig godt, og ved derfor, hvor man kan tage hen på den næste fisketur

Tak til Thomas P. Jensen, Guldborgsund Lystfiskerforening for fotos.