Kategorier

Bloggere

Bindesession i skoven 2017

_dsc5680-1

Sidste år forsøgte vi os med et par fluebindingsaftener på tværs af foreninger og klubber – et sted hvor alle interesserede kunne dyrke deres interesse for fluebinding over en god øl og et lækkert måltid mad – og forsøget var så vellykket, at vi besluttede os for at gentage successen igen i år.

_dsc5691Denne gang troppede 30 mand op på Restaurant Herthadalen, hvor kokken havde sagt stop for flere tilmeldinger, og hvor det begyndte at være trangt på parkeringspladsen. Ikke desto mindre var der stadig godt med plads til alle mand indendørs i Herthadalens hyggelige lokaler i skoven, hvor fluebindingsmaterialer efter en fabelagtig god omgang uroksegryde snart flød på kryds og på tværs. Herslev Bryghus havde som sædvanligt sponseret en af deres lokale økologiske øl til. Og når man kombinerer alt dette med 30 fluefiskere i samme lokale, går der ikke mange sekunder, før samtalen er tæt og højlydt.

Allan Overgaard var der og viste, hvordan han binder sin kutlingeimitation “Sandstorm”, og det lod til at flere bandt den med ham. Ellers var der fri leg, og når man kiggede rundt blev der bundet alt fra kystfluer til små tørfluer, der formodentlig var de spæde forberedelser til sommerens udlandsture.

_dsc5695Alle så ud til at hygge sig, (det gjorde jeg selv ialtfald) og flere tilkendegav allerede deres deltagelse ved næste Bindesession d.15.februar, som kommer til at basere sig på samme koncept med mad, øl og fluebinding. Tilmeld dig her. 

Hvem der kommer og binder for os næste gang er ikke fastlagt, men flere foreslog klassiske kystfluer, som da ikke er nogen helt dårlig idé.

Vi ses i skoven,

Frederik Lorentzen