Kategorier

Bloggere

Programmet er klar for FZ Havørred-Weekend Odsherred – 4.-6. november

Så er programmet klar for Havørred-Weekenden i Odsherred.

 

Som tidligere annonceret afholder vi en fiskeweekend, hvor du kan få masser af ny viden og hygge sammen med ligesindede i selskab med nogle af landets bedste kystfiskere.

På basen i Rørvig kører programmet fredag, lørdag og søndag, hvor du kan møde op og få masser af inspiration til dit eget fiskeri til den kommende vintersæson. Weekenden er for alle, uanset alder og køn, samt om du er spinnefisker, fluefisker eller fisker med bombarda.

Der kommer til at vrimle med kendte lystfiskerprofiler i løbet af weekenden. De er alle velkendte profiler, der har noget på hjertet, og der er masser af viden og erfaring at trække på.

Basen for weekenden er Rørvig Centret. Her vil der i løbet af weekenden ske forskellige aktiviteter. Det er også stedet vi mødes både fredag og lørdag aften til foredrag og hygge, og hvor der vil komme en række oplægsholdere og bl.a. fortælle om deres vinterfiskeri – og hvordan de griber det an.

Flot blankfisk fra én af de mange fine kystpladser i området.

Derudover vil der lørdag og søndag være guidede ture af ca. 2 timers varighed, hvor man kan møde op og fiske sammen med guiden. Her vil der være fokus på den praktiske del af fiskeriet ude på kysten efter havørreder.

Udover de nævnte aktiviteter er der lagt op til frit fiskeri resten af weekenden, hvor man kan afprøve noget af det, som man netop har lært og hørt om.

Tidligere har vi skrevet lidt om de forskellige guider, som du kan møde denne weekend, hvilket du finder her.

Billet for deltagelse til denne weekend er 100 kr., som går ubeskåret til lokal vandløbspleje. Pengene går til Odsherred Sportsfiskerforening, der bl.a. i samarbejde med Fishing Zealands Grusbande laver masser af fremragende vandløbsprojekter i Odsherred.

Book din billet til denne fiskeweekend her: https://event.it/fishingzealand/event/4kw93z. Det er ikke noget krav, at man skal deltage hele weekenden – man kan komme og gå, som det passer en. Der er plads til ca. 100 deltagere, så snør dine vadestøvler og få booket din billet.

Man sørger selv for overnatning i området. For alle interesserede er der fælles spisning fredag og lørdag aften på Rørvig Centret – det koster 150 kr. pr. person pr. dag, hvilket man selv booker senest d. 1. november på Rørvig Centret (Tel: 59 91 88 44). Nævn ”Fishing Zealand” ved bookingen. Drikkelse købes også på stedet. Resten af weekendens måltider står man selv for.

Fishing Zealand guiderne Keld Juul Michaelsen, Mikael Tange og Niels Lagergaard er til stede på basen på Rørvig Centret hele weekenden.

Eventen har fået sin egen Facebook-side, som du finder her. Følg endelig Facebook-siden hvor vi løbende holder deltagerne opdateret med, hvor de guidede ture forgår. Det meldes løbende ud på Facebook-siden, når vi har en troværdig vejrudsigt. Alle guidede fisketure vil foregå i Odsherred kommune.

Der vil være lidt små konkurrencer i løbet af weekenden – og flotteste fisk samt smukkeste billede vil naturligvis blive præmieret. Så husk at tage nogle flotte fotos derude af naturen samt af jeres fangst. Fisken må meget gerne være genudsat – under alle omstændigheder skal vi bare modtage et billede af fangsten via mail til info@fishingzealand.dk. Er fisken fanget fredag, må den også gerne indgå i konkurrencen. Disse to konkurrencer stopper lørdag aften kl. 18.00, hvorefter de heldige vindere vil blive annonceret.

 

 

Weekendens program:

Fredag aften:

 1. Hygge og bålkaffe fra kl. 17.00 ved bålpladsen på Rørvig Centret
 2. 18.00 – Velkomst
 3. 18.30 – Fælles spisning på Rørvig Centret (husk selv at booke mad på Rørvig Centret til 150 kr.)
 4. 19.30 – Oplæg om vandløbspleje af Odsherreds Sportsfiskerforening.
 5. 20.00 – Oplæg ”60 Lures – vores passion for fiskeri” af Niklas Mollerup, Thomas Graversen og Martin Bosen fra 60 Lures

Lørdag formiddag kl. 7.30-9.30:

 1. Guidet tur med Lars Juel Hansen, lokalkendt fiskeguide fra seatrout4you.com (flue)
 2. Guidet tur med Max T. Bartolin og Albert Basse Nielsen fra Shimano & Loomis (spin og flue).
 3. Guidet tur med Henrik Qvirin Reiter, der mestrer og viser fiskeri med bombarda & flue.

Lørdag over middag kl. 12.00-14.00:

 1. Guidet tur med Henrik Larsen og Jonas Kærlin fra Team Sölv (spin)
 2. Guidet tur med Rune Westphal fra ArcticSilver (flue)

Lørdag aften:

 1. Hygge og bålkaffe fra kl. 17.00 ved bålpladsen på Rørvig Centret
 2. 18.30 – Fælles spisning på Rørvig Centret (husk at booke mad på Rørvig Centret til 150 kr.)
 3. 19.15 – Kåring af weekendens flotteste fisk og smukkeste billede. Fisken må gerne være genudsat. Send under alle omstændigheder billeder af din fangst, så de kan vises om aftenen. Der vil være lidt præmier bl.a. fra Ahrex og Outdoorcentret i Asnæs.
 4. 20.00 – Oplæg ”Billeder ved vandet” ved Frederik Laks Lorentzen, inwadersmedia
 5. 21.00 – Oplæg ”De svære valg – en vej til at lære af sin erfaring” ved Rune Westphal, ArcticSilver

Søndag formiddag kl. 7.30-9.30:

 1. Guidet tur med Niklas Mollerup, Thomas Graversen og Martin Bosen fra 60 Lures (spin)
 2. Guidet tur med Keld Juul Michaelsen, lokalkendt fiskeguide fra Fabulous Fly Fishing (flue)

Søndag kl. 12.00

 1. Det officielle program slutter – og vi siger tak for denne gang.

Knæk og Bræk til alle.