Kategorier

Bloggere

Højsæson for Odsherred Open på søndag

billed-1-odsherred-open-2-april-2017I Odsherred Sportsfiskerforening er vandplejeudvalget yderst aktivt med en masse gode initiativer for at forbedre ørredbestandene i vandløbene i FZ-Kommunen, Odsherred.

Nu kan du være med til at hjælpe den omfattende vandløbsrestaurering, ved at deltage i Odsherred Open, der er en åben kystkonkurrence.

Hele overskuddet går direkte til vandløbsforbedringer i Odsherreds mange små vandløb.

Konkurrencen løber af stablen på søndag den 2. april, og med det fiskeri, der er for tiden i Isefjorden, er der basis for en meget vellykket konkurrence.

Hvis du vil deltage i konkurrencen, må der kun fiskes langs kysten i Odsherred Kommune, hvilket dækker kysten fra midt på Audebo-dæmningen i øst til kommunens kystgrænse på Strandvejen ved Havnsø Strand i vest.

Der må indvejes en fisk pr. deltager, og fisken skal være renset ved indvejningen.

Du kan læse mere om reglerne ved at følge linket: http://ny.o-s-f.dk/odsherred-open/.

Alle kan deltage blot der er løst fisketegn og betalt deltagergebyr på kr. 100,- pr. deltager. Dette kan ske på Danske Bank-konto: 9570-11661793.

Indbetalingen kan også foretages hos Outdoor Centret i Asnæs, Pro Outdoor i Holbæk, Naturtorvet i Nykøbing Sj. eller på www.Fishtrip.DK.

Konkurrencen starter fra kl. 00.01 lørdag midnat og slutter kl. 15.00 søndag i klubhuset på Nygade 16, 4550 Asnæs. Der kan indvejes fisk fra kl. 14.00.

Der vil være mulighed for at købe pølser, øl, sodavand og kaffe i klubhuset.

Skulle der være behov for yderligere info, kan du kontakte: Jan Aggerholm på telefon 3079 5462 eller Kalle Ludvigsen på 5153 8959.

Konkurrencen sponsoreres af lokale virksomheder i Odsherred, og derfor er hele konceptet omkring både det lokale islæt og netværket i FZ-samarbejdet en afgørende faktor for et vellykket arrangement.

Her er de frivillige engagerede til glæde for det store fællesskab, -dig og mig, der fisker i Isefjorden og langs den nordvestsjællandske kyst, som er ét af mine foretrukne ”jagtmarker”, når det gælder kystfiskeriet efter havørred.