Kategorier

Bloggere

Fisk & Fri inviterer til fiskefest på Fyrholm

fyrholm

Fredag den 9. september kl 15-21 byder Fisk & Fri de mange læsere på en spændende aftentur med det gode skib Fyrholm fra Helsingør Statshavn. På turen kan du møde redaktionen – og hvis prognoserne holder, vil der være masser af fisk samt en god stak præmier til de heldige og dygtige. Der vil blandt andet være præmier for største fisk, længste fisk, mindste fisk og smukkeste fisk – samt antal fisk og flest kilo fisk.

Skibet Fyrholm er kendt for super service – både når det gælder om at kræse for gæsterne – samt sørge for at folk fanger en masse gode fisk. Derfor har vi, Danmarks største lystfiskermagasin, det gode skib som udgangspunkt for vores næste læserarrangement, hvor du vil kunne møde folkene bag Fisk & Fri – og få en gedigen fiskesnak, mens linerne synger og fiskene klasker i dækket.

Netop på dette tidspunkt er der masser af torsk og sej – og timingen skulle være optimal til både hvillinger, sild i stride strømme – og makrel i massevis. Så har du ikke blot til en gang mad på bordet, men også gode chancer for at få fyldt op i beholdningen af agn til eksempelvis vinterens geddefiskeri. Kokken byder på gratis skipperlabsskovs, der normalt koster 100 kroner, men er med i din pris. Du vil kunne købe både øl og vand, til at skylle ned med.

Prisen for turen er 375 kroner, og der er tilmelding til Jens Bursell på jb@fiskogfri.dk senest den 6. september efter først til mølle princippet.

Fyrholm ligger på Værftspladsen i Helsingør Statshavn, og der er gratis parkering på Nykronborgvej.

De bedste hilsener,

Jens