Kategorier

Bloggere

Put i påsken 2024 i Ørsted Ørredvand

Igen i år blev listen fyldt hurtigt ud med forventningsfulde børn, som skulle prøve at fange deres første regnbueørred.

Vi var tidligt på pladsen, det tager jo lidt tid at rigge stænger, beachflag og andet til.

Cirka klokken 9.30 begyndte de første familier at ankomme, og de blev informeret lidt om regler, samt hvad man skal holde øje med, når man fisker i en sø, med mange andre mennesker.

Allan (ejeren) havde nok lidt bevist ventet lidt med dagens første udsætning, og der var mange, som kom løbende til, da de flotte fisk skulle slippes ud i søen.

Nu var det tid til at få kastet powerbait og små gennemløbsblink ud til søens fisk. Der gik ikke lang tid, inden de første begyndte at kalde på assistance, og skulle have hjælp med at nette fisk. Nogle af deltagerne fik også lidt kasteundervisning, og lærte hurtigt, at man skal huske at slå bøjlen fra.

Hele dagen igennem havde vi dejligt vejr. Efter der var blevet fanget 6-7 fisk på de første 2 timer, var det som om fiskeriet gik lidt i stå. De fleste blev rådet til at prøve at skifte agn, som nogle gange også kan være en fidus, hvis der kommer stilstand i fiskeriet. Jeg er næsten sikker på, at Allan fra Ørsted syntes, at der skulle lidt mere gang i fiskeriet, så med en time tilbage, kom han endnu engang tilbage med traileren fuld af fisk, og det sætter ofte også gang i fiskene, der allerede er i søen.

Vi begyndte at få stangsæt retur, da tiden var begyndt at rende ud. Flere havde prøvet af både miste agn og flåd, samt fået store fuglereder i hjulene. Samt pletter af powerbait på grej og deltagerne selv – lige præcis sådan skal en put tur være.

Stor tak til Ørsted Ørredvand for, at vi igen måtte komme til deres dejlige område. Til alle deltagere og børn tak for en rigtigt hyggelige 2. Påskedag – vi ses måske igen til næste år!