Kategorier

Bloggere

Fisketur efter hornfisk på Stubbekøbing Havn lørdag d. 29. maj.

Fishing Zealand og Guldborgsund Lystfiskerforening inviterer i samarbejde med Guldborgsund Kommune til fisketur efter hornfisk. Arrangementet er en oplagt mulighed, for at hele familien kan komme ud, og få en spændende naturoplevelse med de flotte hornfisk.

Lørdag d. 29. maj i tidsrummet ml. kl.10.00 – 14.00 kan du og familien få en god introduktion til lystfiskeriet – også selvom du aldrig har haft en fiskestang i hænderne tidligere. Arrangementet henvender sig til alle – og vi stiller op med alt tænkeligt fiskeudstyr, som man kan låne på dagen. Ligeledes står erfarne lystfiskere fra foreningen, og Fishing Zealand klar til at hjælpe.

Arrangementet finder sted på Stubbekøbing Havn (på ydermolen i industrihavnen). Se efter Fishing Zealands beach-flag.

Arrangementet er støttet af Nordea-fonden, og derfor ganske gratis at deltage i. Er du mellem 18 og 65, skal du huske at indløse det statslige Fisketegn. Børn og unge er naturligvis velkomne i selskab med voksne.

Tilmelding er ikke nødvendig. Det er muligt at hjælpe op til ca. 25 personer med fiskegrej ad gangen, og du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskegrej.

Skulle du efter dagens fisketur blive bidt af lystfiskeriet, så er et medlemskab i Guldborgsund Lystfiskerforening et rigtig godt afsæt for at sætte skub i din fiske-karriere. Foreningsmedlemmerne kender endvidere lokalområdet rigtig godt, og ved derfor, hvor man kan tage hen på den næste fisketur.