Kategorier

Bloggere

Fishing Zealand inviterer traditionen tro børn på gratis P&T fiskeri i Påsken

put-i-pa%cc%8asken

Fishing Zealand inviterer i samarbejde med Iglekær Put & Take, Kaldredgård Put & Take og Ørsted Fisk & Golf børn på gratis fisketur i påsken. Vi stiller alt lige fra fiskevand, fiskegrej og fiskeguider gratis til rådighed.

pige-med-fiskDet er nu fjerde år, vi arrangerer gratis put & take-fiskeri for børn i påsken. Det er dejligt, at vi kan holde fast i denne påske-tradition. Det er super, at vi i samarbejde med put & take-søerne kan få en masse børn med ud på fisketur og på den måde præsentere dem og deres familier for en hobby, som indeholder naturoplevelser og masser af frisk luft.

De tre søer, der lægger gratis fiskevand til rådighed for børnene, er; Kaldredgård Put & Take og Iglekær Put & Take og Ørsted Fisk & Golf. Udover at tre søer giver mulighed for at en masse børn kan komme på fisketur, så ligger søerne også geografisk spredt, hvilket igen giver flere mulighed for at komme på fisketur. Abu Garcia og OGP har doneret fiskegrej til Fishing Zealands børne- og ungearbejde, så selv børn uden fiskegrej har mulighed for at deltage i disse arrangementer.

Tilbuddet gælder for børn op til 12 år. Det eneste, der kræves, er, at man tilmelder sig og er ledsaget af en voksen (ønsker den voksne at fiske, skal der naturligvis indløses fiskekort).

Op til påske sætter alle tre søer fisk ud, så der er gode chancer for fangst!

Fishing Zealand stiller ved hver af søerne med alt fiskegrej og certificeret fiskeguide og instruktører, der vil hjælpe og instruere børnene i at fiske. Der vil derfor være rig mulighed for at fange lidt tips og tricks i forhold til Put & Take fiskeri – og fiskeri generelt.

Disse dage med gratis fiskeri i Put & Take søerne giver børnene en rigtig god mulighed for at komme ud og fiske og prøve kræfter med en hobby, der foregår i naturen og byder på lidt aktion og frisk luft.

Der er som de andre år et loft på 30 børn til hvert arrangement, så tøv endelig ikke for længe med tilmeldingen. Tilmelding skal gøres via bookning hos fishtrip.dk.

 

Her er de fire arrangementer du kan vælge imellem:

Torsdag den 13. april 2017, kl 10-13 byder Kaldredgård Put & Take og Fishing Zealand Guiden Claus Eklundh Christensen på gratis fiskeri.

Tilmelding til denne dag skal ske på: https://www.fishtrip.dk/arrangementer/fz-kaldredgaardens-putandtake-2017

Lørdag dag den 15. april 2017, kl 10 -13 byder Iglekær Put & Take og Fishing Zealand Guiden Tue Blaxekjær på gratis fiskeri.

Tilmelding til denne dag skal ske på: https://www.fishtrip.dk/arrangementer/fz-iglekær-putandtake-2017

Søndag dag den 16. april 2017, kl 10 -13 byder Ladegårdssøen (Ølsted & Fredeiksværk Sportsfiskerforening) og Fishing Zealand Guiden Jonas Kærlin på gratis fiskeri.

Tilmelding til denne dag skal ske på: https://www.fishtrip.dk/arrangementer/fz-ladegårdssøen-putandtake-2017

Mandag den 17. april 2017, kl 10-13 byder Ørsted Fisk & Golf og Fishing Zealand Guiden Keld Juul Michaelsen på gratis fiskeri. NB! Der er ”udsolgt” til dette arrangement ;-)

 

 

Vi ses ved søen

Tue, Keld & Claus

Fishing Zealand Guider