Kategorier

Bloggere

Fishing Zealand inviterer Roskildes ungdom på torsketur

Rolk 014_2
Er du mellem 15 og 19 år og bosiddende i Roskilde Kommune? Så har du nu muligheden for at komme på torsketur på Øresund inkl. stangleje, bustransport og mad for kun 100,-

En af Fishing Zealands målsætninger er at skabe nye lystfiskere og en øget bevidsthed omkring natur og miljø, bl.a. ved at give børn, unge og socialt udsatte muligheder for livsbekræftende fiskeoplevelser. Og det er lige nøjagtig det vi gør d. 11. januar, når vi inviterer unge fra Roskilde Kommune med på torsketur på Øresund.

Vinteren er ikke lige den nemmeste og varmeste tid at være lystfisker, og måske heller ikke lige den årstid unge kommer mest ud. Men det vil Fishing Zealand gerne lave om på.

11. januar giver vi således Roskildes unge mellem 15 og 19 år mulighed for at komme en tur på Øresund og pirke torsk på let grej med skibet Jaws. Vi har sørget for bustransport til Helsingør fra Roskilde og tilbage igen. Vi har sørget for, at der er fiskegrej til rådighed, instruktører med ombord og endda en varm pølse og en sodavand til alle.

Og alt dette skal de unge KUN betale 100,- per person for. Så alle kan få sig en kanon fiskeoplevelse uden økonomiske hindringer. Et arrangement som dette ville normalt løbe op i over 800,- kr. 

Rolk 015Vil du med? Der er desværre kun et begrænset antal pladser – og du skal være mellem 15 og 19 år og bosat i Roskilde Kommune for at deltage. Der er tilmelding hos Jan og Bos Lystfiskershop, og du har først sikret din plads, når du har betalt de 100,- kr. i butikken eller via netbank. Kontakt Jan & Bo på tlf. 46 36 36 77 eller janogbo@post.tele.dk for at tilmelde dig.

Vi mødes kl 10:20 på parkeringspladsen ved Jan og Bo i Roskilde. Du vil være tilbage igen ca. kl. 18:30. Husk varmt tøj! Den står primært på torskefiskeri med let grej og lidt sildefiskeri kan det også blive til. Det er ikke nødvendigt med nogen særlig erfaring inden for lystfiskeri.

Den lokale lystfisker og gymnasieelev Christian Dyhrberg er initiativtager til turen, som arrangeres af Fishing Zealand i samarbejde med Roskilde og Omegns Lystfiskerforening (ROLK) og Jan & Bos Lystfisker shop. Turen arrangeres med støtte fra Ungepuljen i Roskilde samt Fishing Zealand.

Vi har i øvrigt planer om flere lignende arrangementer i fremtiden – bl.a. til Roskilde Kommunes dejlige P&T-søer.