Kategorier

Bloggere

Fiskekonkurrence og hornfiskeløjer for børn i Roskilde Fjord

Lørdag den 11. maj fra kl. 00.01 inviterer Nordisk Handelshus i Frederikssund til fiskekonkurrence, hvor der fiskes efter hornfisk og havørreder. Alle kan deltage med gyldigt deltagerbevis til 100 kr. samt gyldigt fisketegn. Deltagerbevis købes i butikken i Frederikssund eller i web-shoppen til og med 11. maj. Der dystes om præmier i følgende kategorier: største hornfisk, største ørred og største bundt med 5 hornfisk. Vinderne i hver kategori præmieres med gavekort på 500 kr. til butikken.

Fishing Zealand-guide Keld Juul Michaelsen vil være til stede og dele Fishing Zealand magasiner ud og bistå ved præmieuddelingen. Vi vejer ind senest kl 13 foran butikken Østergade 11 i Frederikssund, hvor butikken samtidig er vært ved lidt at spise og en øl eller vand til alle deltagerne.

Læs mere om konkurrencen her

Søndag den 12. maj i tidsrummet 10-14, vil Fishing Zealand-guide Keld Juul Michaelsen igen være på farten. Som et led i projekt “Fang din første fisk”, vil han nemlig kunne hjælpe op til 12 børn + forældre med at fiske efter de flotte og velsmagende hornfisk. Fiskeriet kommer til at foregå fra land ved den gamle jernbanedæmning, men medbring gerne et par gummistøvler (eller waders hvis I har) og tøj, der kan matche maj måneds omskiftelige vejr. Keld medbringer alt tænkeligt fiskeudstyr til udlån og instruerer endvidere i forskellige effektive teknikker, der skal overliste de kampglade hornfisk. Hvis der er forældre, der ønsker at fiske med, så husk endelig det lovpligtige Fisketegn, som kan erhverves her

Tilmelding til arrangementet sker ved at sende en mail til flyordie@fabulousflyfishing.dk inden den 10. maj kl 18.00.
Vi mødes her